Επιμέλεια: Ανθή Αγγελοπούλου, Σταμάτης Ζησίμου, Φάνης Ζώης

Libytec: Έρευνα, καινοτομία, προσφορά

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 01:55
UPD:13:04

Τα φαρμακευτικά προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία είναι αναγνωρισμένα τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή αγορά.

A- A A+

Η φαρμακευτική εταιρεία δίνει έμφαση στην έρευνα και παραγωγή νέων προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα επενδύει και στις κλινικές μελέτες.

Η Libytec Φαρμακευτική Α.Ε. από την ίδρυσή της, τον Ιούνιο του 2008, είχε ως κύριο στόχο να προσφέρει στον χώρο της υγείας αξιόπιστες προτάσεις σύγχρονων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων και διαθέτει ένα πλούσιο και ασφαλές χαρτοφυλάκιο φαρμάκων σε πολλές θεραπευτικές κατηγορίες. Η αναγνώριση της Libytec Φαρμακευτικής Α.Ε. έχει επέλθει μέσα από πολυετή δημιουργική και συλλογική εργασία ανθρώπων που αγαπούν και υπηρετούν τον χώρο της υγείας. Τα φαρμακευτικά προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία είναι αναγνωρισμένα τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή αγορά. Ο συνδυασμός ασφάλειας και αποτελεσματικότητας όλων των προϊόντων της Libytec έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να κατέχει αρκετές και σημαντικές διακρίσεις στον ελληνικό χώρο. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας εγκρίνονται, παράγονται και διανέμονται σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία και κατακτούν την εμπιστοσύνη των ασθενών και των επαγγελματιών υγείας. Η Libytec Φαρμακευτική Α.Ε. εστιάζει σε θεραπευτικές κατηγορίες που περιλαμβάνουν καρδιομεταβολικές παθήσεις, παθήσεις του δέρματος, καθώς και παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει επενδύσει σε τομείς έρευνας και ανάπτυξης σε συνεργασία τόσο με μεγάλους φαρμακευτικούς οίκους του εξωτερικού όσο και με εγχώριες συνεργασίες με αναγνωρισμένες και καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες. Αποτέλεσμα αυτών των συνεργασιών αποτελούν τα νέα καινοτόμα φαρμακευτικά προϊόντα, καθώς και τα μοναδικά συμπληρώματα διατροφής τα οποία εμπιστεύονται οι επαγγελματίες υγείας αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες ασθενών.

Η Libytec Φαρμακευτική Α.Ε. εστιάζει σε θεραπευτικές κατηγορίες που περιλαμβάνουν καρδιομεταβολικές παθήσεις, παθήσεις του δέρματος, καθώς και παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος.

Ήδη το σύνολο των καινοτόμων προϊόντων έχει αποκτήσει τις δικές του μελέτες, δημοσιευμενένες σε έγκριτα επιστημονικά διεθνή περιοδικά υγείας, οι οποίες αποτελούν πόλο έλξης ερευνητών από διάφορες χώρες. Αυτό αποτελεί και τον θεμέλιο λίθο της εξέλιξης και της ανάπτυξης της Libytec τα επόμενα έτη. Η αφοσίωση τόσο στην έρευνα και παραγωγή νέων προϊόντων όσο και η επένδυση σε κλινικές μελέτες οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο και στην Ελλάδα αλλά και στη διεθνή κοινότητα.

Τέλος, η Libytec Φαρμακευτική Α.Ε., ενστερνιζόμενη τις ιδιαιτερότητες της εποχής μας λόγω COVID-19, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους της αλλά και στην κοινωνία, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας λειτούργησε τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας και ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με τους κανόνες και τις οδηγίες τόσο του ΕΟΔΥ όσο και του υπουργείου Υγείας.

Η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά, παρέχοντας τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στηρίζοντας νέους επιστήμονες, προσφέροντας στο ΑΕΠ της χώρας, επενδύοντας στο ελληνικό φάρμακο και αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα που είναι στη διάθεση των επαγγελματιών υγείας με τελικό όφελος εκείνο του Έλληνα ασθενούς.
 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε