Επιμέλεια: Ανθή Αγγελοπούλου, Σταμάτης Ζησίμου, Φάνης Ζώης

Ο δρόμος προς το νέο φαρμακείο

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 01:30
UPD:13:02
A- A A+

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη περίπου 1.000 φαρμακείων.

Mε όραμα τoν μετασχηματισμό του ελληνικού φαρμακείου στην ψηφιακή εποχή, με προσφορά υπηρεσιών  που να διασφαλίζουν θετική εμπειρία φροντίδας υγείας του Έλληνα ασθενή, διαχέουμε τη γνώση στη φαρμακευτική αγορά και επενδύουμε στην εξέλιξη των φαρμακείων για περισσότερα από 40 χρόνια. Με ετήσιο κύκλο εργασιών που υπερβαίνει τα 230 εκατ. και 4 σύγχρονα logistics centers, αποτελούμε τον στρατηγικό συνεργάτη περίπου 1.000 φαρμακείων, από τα οποία τα 570 είναι μέλη (μέτοχοι).

Επιδίωξή μας είναι να παραμένουμε ευέλικτοι εξελίσσοντας συνεχώς τη στρατηγική μας και εστιάζοντας στην παροχή απλοποιημένων διαδικασιών στους συνεργάτες μας. Κατέχουμε ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων οργάνωσης και λειτουργίας φαρμακείων γιατί έχουμε τη δυνατότητα της δημιουργικής σκέψης και της υλοποίησής της.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία, μετασχηματίζουμε τον Οργανισμό μας και τα φαρμακεία και δημιουργούμε τα θεμέλια για ανάπτυξη. Με αρωγό τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή εποχή, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στις ανάγκες του φαρμακείου και προβλέπουμε αυτές που θα προκύψουν ώστε να δημιουργήσουμε νέες, πρωτοποριακές υπηρεσίες. B2b.peifasyn.gr, PEIFASYN-TV, PEIFASYN-ADVICE, PEIFASYN B2B MOBILE, Peifasyn Atrivity, peifasyn-academy.gr είναι μερικές από αυτές που προσφέρουμε στα φαρμακεία μας.

Επικεντρώνουμε στην επαγγελματική εξέλιξη του φαρμακοποιού και του βοηθού φαρμακείου με συνεχή παροχή πληροφοριών σε επιστημονικά και επαγγελματικά θέματα. Επιπλέον, διοργανώνουμε  ετήσιο πανελλήνιο Συνέδριο «Αύριο, ένα νέο επάγγελμα», καλώντας ομιλητές διεθνούς εμβέλειας, προκειμένου να παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις στον χώρο της υγείας και της φαρμακευτικής αγοράς. Φέτος πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά με ταυτόχρονες συνδέσεις με πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και τις ΗΠΑ και με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 συνέδρων, ανέδειξε τον πολυδιάστατο ρόλο του φαρμακοποιού στην αντιμετώπιση της πανδημίας, τις νέες τάσεις και υπηρεσίες, αλλά και πολλά άλλα σημαντικά ζητήματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της φαρμακευτικής πρακτικής σε όλο τον κόσμο.

Ανταποδίδουμε στο περιβάλλον που δραστηριοποιούμαστε, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες παροχών για την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος. Οι άνθρωποί μας αποτελούν το πλεονέκτημα της εταιρείας μας που την καθιστά έναν εξειδικευμένο συνεργάτη για κάθε φαρμακείο. Οι διακρίσεις σε επιχειρηματικές βραβεύσεις, όπως στο ετήσιο «Forum Επιχειρηματικής Αριστείας Diamonds of the Greek Economy», στο «SALUS INDEX του Τομέα Υγεία - Φάρμακο - Ομορφιά» και στους «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας» - στον κλάδο των φαρμακαποθηκών, επιβεβαιώνουν ότι η ποιότητα της δουλειάς μας βρίσκεται στο επίκεντρο του Οργανισμού μας.

Στοχεύουμε στη δημιουργία σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους συνεργάτες μας και την κοινωνία. 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε