Επιμέλεια: Σοφία Εμμανουήλ

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας και της φιλοσοφίας μας

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 09:43
UPD:01/07/2021 17:31
A- A A+

Η KAFEA TERRA από το 1988 βρίσκεται στην αιχμή της πρωτοπορίας της ελληνικής αγοράς καφέ έχοντας δημιουργήσει έναν υγιή και καινοτόμο Οργανισμό με απήχηση.

και αναγνωρισιμότητα. Με ισχυρές μάρκες αποκλειστικής διανομής και βιομηχανικής παραγωγής, υπεύθυνη εταιρική διακυβέρνηση και συνεπή επένδυση σε μακροπρόθεσμη στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης, στοχεύουμε να ισχυροποιήσουμε τη δεσπόζουσα θέση στην εγχώρια αγορά και να αναπτύξουμε το εξαγωγικό μας αποτύπωμα. 

Σήμερα, απασχολούμε περισσότερους από 170 εργαζόμενους. Χάρη στη συνεπή προσήλωση και αγάπη στο έργο τους δημιουργούμε σταθερά υψηλής ποιότητας καφέ και προσφέρουμε μοναδικά ευχάριστη εμπειρία κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών και των καταναλωτών μας. Ο καφές για εμάς είναι ένα ταξίδι, το οποίο βιώνουμε μένοντας πιστοί στις αξίες μας με σεβασμό στον ανθρώπινο παράγοντα, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας, προσαρμοζόμαστε στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αντίληψη για τον καφέ και εξελισσόμαστε σε γνώση, τεχνογνωσία και αισθητική. Με όλους τους κρίκους της αλυσίδας μας θεμελιώνουμε με συνέπεια μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση, που συνοψίζει τη δημιουργία αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Βασικό εφόδιο στην κατεύθυνση αυτή, αποτελεί η ανάπτυξη ισχυρής εταιρικής κουλτούρας, που διαμορφώνει τον τρόπο σκέψης και τις ενέργειες μας ως ομάδα.

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας και της φιλοσοφίας μας και στηρίζεται σε 5 πυλώνες:

την Υπεύθυνη Λειτουργία, τη Φροντίδα για τους Ανθρώπους μας, την Προσφορά στην Κοινωνία, τον Σεβασμό στο Περιβάλλον και την Υπεύθυνη Εταιρική Διακυβέρνηση.

Σεβόμαστε

τους ανθρώπους μας και συνεργαζόμαστε με ήθος, σοβαρότητα και εντιμότητα. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια όλων, από τους καφεκαλλιεργητές που μας προσφέρουν τον πολύτιμο καρπό της φύσης, τους εργαζόμενους, διανομείς και συνεργάτες μας, ως τους τελικούς καταναλωτές που απολαμβάνουν τον καφέ μας.

Εστιάζουμε

στην πραγματοποίηση αμοιβαίων και ειλικρινών διαπροσωπικών σχέσεων με το σύνολο των συνεργατών μας. Με συνέπεια και αφοσίωση, ενισχύουμε γόνιμους δεσμούς και αποσκοπούμε στη δημιουργία συναισθηματικής αξίας και συνθήκες ευημερίας για όλους.

Επενδύουμε

στους θεμέλιους λίθους της αριστείας μας: Ανέλιξη των συνεργατών μας, εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών, έρευνα για διαρκή βελτίωση και συνεχή ανάπτυξη γνώσης. 

Ενισχύουμε

όλους τους πυλώνες Βιώσιμης Ανάπτυξης, αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες και συνέργειες, με στόχο να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και να συνεισφέρουμε θετικά στην κοινωνία. 

 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη