Επιμέλεια: Δανάη Αλεξάκη

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Διαρκώς στο πλευρό της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, και κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 09:45
UPD:13:05
A- A A+

Το 2020 υπήρξε ένα έτος στη διάρκεια του οποίου η κοινωνία αντιμετώπισε πρωτόγνωρες δυσκολίες, ενώ η συγκυρία της πανδημίας συνεχίζει να αποτελεί μία δοκιμασία για όλους. Mία συνθήκη στην οποία εταιρείες, ιδιώτες και κοινωφελείς οργανισμοί κλήθηκαν να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων τους και ταυτόχρονα να προσφέρουν έμπρακτη στήριξη, στους συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ κατά τη διάρκεια της πανδημίας έδωσε σημαντική έμφαση τόσο στη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της ελληνικής επιχειρηματικότητας όσο και στη θέσπιση της ασφάλειας ως απόλυτης και αδιαπραγμάτευτης προτεραιότητάς της. Την ασφάλεια των συνεργαζόμενων παραγωγών, των εργαζομένων της, την ασφάλεια των καταναλωτών και φυσικά την ασφάλεια των προϊόντων της. 

Ταυτόχρονα, εξασφαλίστηκε η επάρκεια των αποθεμάτων των προϊόντων Μπάρμπα Στάθης κατά τη διάρκεια του lockdown,τηρώντας σαφώς τα αυστηρότερα μέτρα ασφάλειας. Σε άρρηκτη συνεργασία με τις εφοδιαστικές αλυσίδες, οι άνθρωποι της εταιρείας, από τους παραγωγούς, τα γραφεία και την παραγωγή έως τις πωλήσεις και τα logistics, λειτούργησαν ως μία ομάδα που διασφάλισε την επάρκεια των αποθεμάτων των προϊόντων, χωρίς να αντιμετωπιστούν ελλείψεις, ακόμη και σε συνθήκες αυξημένης ζήτησης.

Κατά τη διάρκεια του 2020, η εταιρεία ενίσχυσε, επίσης, ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα στήριξής της σε κοινωφελείς οργανισμούς προσφέροντας καταψυγμένα λαχανικά και προϊόντα ζύμης που ξεπέρασαν τους 70 τόνους ή αλλιώς τις 350.000 μερίδες φαγητού. Από την προσφορά αυτή επωφελήθηκαν δεκάδες οργανισμοί όπως ενδεικτικά η Ένωση «Μαζί για το παιδί», το «Χαμόγελο του παιδιού», το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα» και η «Κιβωτός του Κόσμου», ενώ παράλληλα η καθημερινή διανομή φρέσκων σαλατών Μπάρμπα Στάθης σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς της Αττικής, όπως το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων , παρέμεινε σταθερή, συμβάλλοντας στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες που παρουσιάστηκαν λόγω της πανδημίας.

Στο ίδιο πλαίσιο, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ανέλαβε την πλήρη παροχή σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών για δύο μήνες, προσφέροντας καθημερινά δύο μαγειρεμένα γεύματα πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων, ενίσχυσε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ξάνθης, αλλά και το πρόγραμμα «Τραπέζι της Αγάπης»,ενώ συνεισφέροντας χρηματικά στην ενέργεια «Μαζί στις Γιορτές» της Ένωσης «Μαζί για το παιδί»εξασφάλισε το γιορτινό τραπέζι για 40 τετραμελείς οικογένειες.

Ουσιαστική ήταν η συμβολή της εταιρείας παράλληλα και στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας,καθώς προχώρησε στη δωρεά 10 κλινών ΜΕΘ και 10 μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρωνστο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», που αποτέλεσε το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη.

Πρώτη στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών για περισσότερο από μισό αιώνα τώρα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αποδεικνύεται σημαντικός αρωγός της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίαςεπιδεικνύοντας υπευθυνότητα, που η εταιρεία φαίνεται πως έχει πυρηνικά ριζωμένη στην υπόστασή της. Στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και «βγαίνει μπροστά» υπεύθυνα, με συνέπεια και οδηγό της τις αρχές της αλληλεγγύης, της αγάπης και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.

 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Αγροτική Οικονομία