Επιμέλεια: Δανάη Αλεξάκη, Λάμπρος Καραγεώργος, Στέλιος Παπαπέτρος

NP Ασφαλιστική: Έμφαση στα εξειδικευμένα προϊόντα στις ασφαλίσεις περιουσίας και στις αστικές ευθύνες

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 10:45
UPD:17:27
A- A A+

Η NP Ασφαλιστική παρέχει ασφαλιστικές υπηρεσίες που αφορούν τους Κλάδους Ασφάλισης κατά Ζημιών παρέχοντας στους πελάτες της πάνω από 130 ασφαλιστικά προϊόντα με εξαιρετικούς όρους, καλύψεις και ασφάλιστρα, που μπορούν να καλύψουν κάθε είδους ασφαλιστική ανάγκη ιδιώτη και επαγγελματία.

Ειδικότερα, η Εταιρία δραστηριοποιείται στους Κλάδους Αυτοκινήτων - Περιουσίας - Γενικής Αστικής Ευθύνης - Επαγγελματικής Ευθύνης - Ατυχημάτων - Μεταφορών - Σκαφών - Ασθένειας - Βοήθειας και Νομικής Προστασίας. 

Ασφάλιση Περιουσίας

  • Ασφάλιση Κατοικίας
    Η κατοικία αποτελεί για όλους μας ένα περιουσιακό στοιχείο μεγάλης οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας, η οποία μπορεί να ασφαλιστεί με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, ώστε να μην υπάρχει κανένας συμπολίτης μας ανασφάλιστος. Η NP Ασφαλιστική διαθέτει ειδικά προγράμματα προστασίας της Περιουσίας από φωτιά, σεισμό, πλημμύρα, κλοπή, αστική ευθύνη, απώλεια κερδών κ.λπ., που συγκροτούν μια πλήρη σειρά προγραμμάτων στον Κλάδο Περιουσίας για οποιαδήποτε κατοικία του πελάτη κύρια ή εξοχική, ενυπόθηκη ή μη.
    ​Τα προγράμματα είναι τα ακόλουθα:
    1. Το “NP Χρηματοδοτούμενο” (Simple, Basic, Plus) που απευθύνεται στους 800.000 ενεργούς δανειολήπτες 
    2. Το “NP Κατοικία 1985” (Simple, Basic, Plus) για κτίρια κατασκευασμένα από το 1985 και μετά)
    3. Το “NP Κατοικία για όλους” (Simple, Basic, Plus) για όλες τις άλλες κατασκευές
    4. Το “NP Εξοχική Κατοικία” για όλες τις εξοχικές κατοικίες, χωρίς την υποχρέωση ασφάλισης της μόνιμης κατοικίας.
  • Ασφάλιση Επιχείρησης (Γραφείου/Καταστήματος)
    Έχουν δημιουργηθεί μία σειρά από σύγχρονα προϊόντα για την κάλυψη των Επιχειρήσεων, Εμπορικών ή Βιομηχανικών Κινδύνων, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους, προστατεύοντας τόσο την οικοδομή όσο και το περιεχόμενο αυτής από τυχαίους και απρόβλεπτους κινδύνους, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και με πληρότητα καλύψεων.
    1. NP Γραφείο (Plus)
    2. NP Hotel
    3. NP Τρίαινα (Basic, Plus)
    4. NP Φαρμακείο
    5. NP Ζαχαροπλαστείο
    6. NP Αρτοποιείο
    7. NP Μινιμάρκετ 

Γενική Αστική Ευθύνη

Η NP Ασφαλιστική έχει αναπτύξει και παρέχει προϊόντα που καλύπτουν τις δυσμενείς συνέπειες που θα προκληθούν από όποιον ζημιώσει τον άλλον παράνομα και υπαίτια, όπου σύμφωνα με το άρθρο 914 του Αστικού Κώδικα έχει την υποχρέωση να τον αποζημιώσει. Τα προϊόντα που έχει αναπτύξει η Εταιρία προστατεύουν τις κατωτέρω ευθύνες: 1. Γενική Αστική Ευθύνη 2. Εργοδοτική Ευθύνη 3. Επαγγελματική Αστική Ευθύνη 4. Αστική Ευθύνη Ελαττωματικού Προϊόντος 5. α) Αστική Ευθύνη Ατυχηματικής Ρύπανσης/Επικίνδυνων Αποβλήτων (Συλλογή, Μεταφορά, Αποθήκευση, Διασυνοριακή) β) Αστική Ευθύνη Μη Επικίνδυνων Αποβλήτων (Συλλογή & Μεταφορά) 

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη

Η NP Ασφαλιστική προσφέρει μία σύγχρονη ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη έναντι απρόβλεπτων κινδύνων που μπορεί να συμβούν σε οποιονδήποτε επαγγελματία και να του δημιουργήσουν οικονομικές συνέπειες.

Η επαγγελματική ευθύνη είναι η Αστική Ευθύνη του ασφαλιζόμενου έναντι των πελατών του και αφορά την καταβολή αποζημιώσεων βάσει νόμου για αξιώσεις που εγείρονται σε βάρος του κατά την διάρκεια της ασφαλιστικής περιόδου, εξαιτίας λαθών ή και παραλείψεων του ασφαλιζόμενου ή των προσώπων που έχει στην υπηρεσία του και που οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στην εκτέλεση των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων.

Επαγγελματικές Ευθύνες:

  • Ευθύνη Ιατρού
  • Ευθύνη Μηχανικού
  • Ευθύνη Λογιστή
  • Ευθύνη Δικηγόρου
  • Ευθύνη Συμβολαιογράφου
  • Ευθύνη Φαρμακοποιού
  • Ευθύνη Κτηνιάτρου
  • Ευθύνη Γεωπόνων
  • Ευθύνη Φυσικοθεραπευτή 

Τα προϊόντα της ‘’NP Ασφαλιστική’’ καλύπτουν το σύνολο των επαγγελμάτων και διατίθενται με εξαιρετικές τιμολογήσεις που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Το υπεύθυνο δίκτυο πωλήσεων της ‘’NP Ασφαλιστική’’, θα καθοδηγήσει κάθε ενδιαφερόμενο ώστε να κάνει την καλύτερη ασφάλιση. Οι έρευνες που έχουν γίνει από μεγάλα ινστιτούτα σε Ελλάδα και εξωτερικό δείχνουν ότι οι ασφαλισμένοι επαγγελματίες είναι οι καλύτεροι επαγγελματίες.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ασφάλειες