Επιμέλεια: Δανάη Αλεξάκη, Λάμπρος Καραγεώργος, Στέλιος Παπαπέτρος

H αξία και η διαφορά της CNP ΖΩΗΣ

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 10:40
UPD:17:27
A- A A+

Η CNP ΖΩΗΣ, αποτελεί τον ασφαλιστικό βραχίονα στην Ελλάδα του γαλλικού πολυεθνικού ομίλου CNP Assurances που, με 160 χρόνια παρουσία, δραστηριότητα σε τρεις ηπείρους και 35 εκατομμύρια ασφαλιζόμενους, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στον τομέα του.

Με τη δύναμη της CNP Cyprus Insurance Holdings, που ανήκει κατά 100% στη CNP Assurances, η CNP ΖΩΗΣ προσφέρει πρωτοποριακές και ευέλικτες λύσεις στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η ασφάλεια ζωής αποτελεί μια σημαντική απόφαση ευθύνης. Η CNP ΖΩΗΣ, ως μέλος ενός διεθνούς πολυδιάστατου ομίλου, διαθέτει ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, υψηλή ρευστότητα και διαχρονική αξιοπιστία. Προσηλωμένη στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη, κτίζει μαζί του μια στέρεη σχέση εμπιστοσύνης.

Ακόμα και στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, λόγω της πανδημίας, η CNP ΖΩΗΣ συνέχισε να εμπλουτίζει τα προϊόντα της, να προτείνει νέες λύσεις στους πελάτες της και να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους ασφαλισμένους της.   

Η εταιρεία, μέσα από τη συνεχή διερεύνηση των αναγκών της αγοράς και την ανάλυση των προκλήσεων που φέρνει το μέλλον, δημιουργεί νέες προοπτικές για το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα. Με στόχο να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, σχεδιάζει νέα προγράμματα, αναπροσαρμόζει το επιχειρηματικό της μοντέλο και διαμορφώνει τις στρατηγικές επιλογές της.

Κυρίαρχη θέση σε αυτές έχει η ανθρωποκεντρική προσέγγιση και η δημιουργία μίας ασπίδας προστασίας που έχουν ανάγκη όλοι απέναντι στα απρόοπτα. Γιατί αυτό που μετρά πάνω απ' όλα, σε μια ασφαλιστική σχέση, είναι να νοιώθεις σιγουριά στις δύσκολες στιγμές.

Με σταθερά βήματα, επιτελικό αναπτυξιακό σχεδιασμό και τη στήριξη του διεθνούς της ομίλου, η CNP ΖΩΗΣ δημιουργεί νέα δεδομένα ποιότητας, αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης. Γνωρίζοντας καλά πως, σε μια ασφαλιστική σχέση, αυτά τα χαρακτηριστικά κρίνονται καθημερινά, στην πράξη. Εκεί όπου επιβεβαιώνεται η αξία και η διαφορά της CNP ΖΩΗΣ.

 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ασφάλειες