Επιμέλεια: Δανάη Αλεξάκη, Λάμπρος Καραγεώργος, Στέλιος Παπαπέτρος

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝ.Π.Ε.: 40+ χρόνια φερέγγυας παρουσίας στην ασφάλιση λεωφορείων - οχημάτων

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 10:15
UPD:17:25
A- A A+

Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝ.Π.Ε., με περισσότερα από 40 χρόνια φερέγγυας παρουσίας στην ασφάλιση λεωφορείων - οχημάτων και ισχυρές αντασφαλιστικές συνεργασίες, παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των ασφαλισμένων μελών της.

Επιλεγμένα και ευέλικτα, τα προγράμματα για ασφάλιση οχημάτων διατίθενται με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και προσφέρουν μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών καλύψεων για αστική ευθύνη έναντι τρίτων, όλο το φάσμα των πιθανών ασφαλιστικών κινδύνων, όπως πυρός, κλοπής, φυσικών φαινομένων, θραύσης κρυστάλλων, απώλειας - καταστροφής αποσκευών, οδικής βοήθειας, νομικής προστασίας κ.ά.

Από το 1978 έως σήμερα...

To 1978, μια μικρή, αλλά σημαντική από πλευράς μεγεθών, ομάδα τουριστικών επιχειρήσεων υλοποίησε το όραμα της αμοιβαίας ασφάλισης των τουριστικών λεωφορείων των επιχειρήσεών τους. Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας ήταν η ίδρυση της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ, μίας υγιούς, εύρωστης και εξειδικευμένης ασφαλιστικής επιχείρησης, που λειτουργεί με τη μορφή του Αλληλασφαλιστικού Συνεταιρισμού.

Το όραμα, οι αξίες και η αποστολή

Το όραμα της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ είναι να παραμείνει η κορυφαία επιλογή στον τομέα δραστηριοποίησής της και να επεκταθεί σε νέους τομείς ασφάλισης για τους ασφαλισμένους - μέλη της. Οι αξίες της, η ακεραιότητα, το ομαδικό πνεύμα, η καινοτομία, η εξειδίκευση, η δημιουργικότητα και η κοινωνική ευθύνη. Η αποστολή της, να λειτουργεί υπεύθυνα σεβόμενη τα ασφαλισμένα μέλη της, την κοινωνία και το περιβάλλον, να παρέχει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες ασφαλίσεις και υπηρεσίες, να εμπλουτίζει το ασφαλιστικό της χαρτοφυλάκιο με νέα προϊόντα, να δημιουργεί και να διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τα μέλη της δημιουργώντας υπεραξία στη Συνεταιριστική συμμετοχή τους, λειτουργώντας προς όφελος της κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους και προάγοντας την ευρύτερη συνεργασία μεταξύ τους.

Ισχυρά μεγέθη και αναπτυξιακή πορεία

Με περισσότερα από 5.500 ασφαλισμένα οχήματα και με αδιάλειπτη κερδοφορία, η οποία το 2019 ανήλθε στο -0,7 εκατ., με ισχυρή κεφαλαιακή βάση και με έναν από τους υψηλότερους δείκτες φερεγγυότητας της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, ο οποίος για το έτος 2019 διαμορφώθηκε σε 282%, η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ αποτελεί έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο οργανισμό, που συνεχώς εξελίσσεται, επενδύοντας συστηματικά στο ανθρώπινο δυναμικό του και στις νέες τεχνολογίες. Το πρωτοποριακό λογισμικό, η διαδικτυακή πλατφόρμα εξυπηρέτησης, που βρίσκονται στη διάθεση των μελών και των συνεργατών της, καθώς και η συνεχής υποστήριξη και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησή τους, αναδεικνύουν τη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ σε κορυφαία ασφαλιστική επιχείρηση, που παρέχει τις πλέον εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα δραστηριότητάς της.

Σήμερα, η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ, εκτός από τα ιδιόκτητα κεντρικά γραφεία της στο Σύνταγμα, διαθέτει υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Συνεργάζεται με επιλεγμένο δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών πανελλαδικά και έχει το δικό της πρακτορείο ασφαλίσεων την GP Agents Α.Ε., με δυνατότητα πολυεπίπεδης εξυπηρέτησης, τόσο του πελατολογίου όσο και των συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών.

Με τα νέα ευέλικτα πακέτα προνομιακής ασφάλισης ΦροντEasy για τουριστικά λεωφορεία και οχήματα για επαγγελματίες, κίτρινα λεωφορεία, αστικά - υπεραστικά λεωφορεία, τουριστικά τρένα, λεωφορεία μεταφοράς προσωπικού και βανάκια η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ κατέχει περισσότερο από το 70% της ασφαλιστικής αγοράς και εγγυάται άμεση και γρήγορη αποζημίωση των ζημιών του οχήματος με απλές διαδικασίες σε περίπτωση ατυχήματος, ζημιάς ή φυσικής καταστροφής. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.genikipanelladiki.gr 

 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ασφάλειες