Επιμέλεια: Θάνος Τσίρος, Γιώργος Παλαιτσάκης, Βάσω Βεγίρη, Γιώργος Χατζηλίδης

OMONIA TRANS: Στο σταυροδρόμι των μεταφορών

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 10:20
UPD:17:47
A- A A+

OMONIA TRANS. Ηγέτης και πρωτοπόρος

Η εταιρεία OMONIA TRANS, με 40 πλέον χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας, είναι σήμερα ηγέτης και πρωτοπόρος στον χώρο των μεταφορών και logistics. Η φήμη της εταιρείας στον επιχειρηματικό χώρο και ιδιαίτερα στο επιχειρείν της βόρειας Ελλάδας αποτελεί, όχι τυχαία, ένα από τα πιο σημαντικά της κεφάλαια.

Στρατηγική θέση σε βορρά και νότο

Η OMONIA TRANS, από τη νευραλγική της θέση στη Λυκόβρυση Αττικής (κόμβος Αττικής Οδού και ΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης) προσφέρει μειωμένους χρόνους παράδοσης, απέχοντας μόλις 12 χιλιόμετρα από το κέντρο των Αθηνών.
Ανάλογα ισχυρή είναι η γεωγραφική θέση της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη. Με γραφεία στο κέντρο της πόλης (Λαγκαδά 11) και αποθήκες στην παράπλευρη Νέα Περιφερειακή Οδό (9ο χιλιόμετρο), η OMONIA TRANS καλύπτει ιδανικά τους συνεργάτες της στη βόρεια Ελλάδα.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της OMONIA TRANS είναι απόλυτα πελατοκεντρική, καθώς βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των πελατών της αντιμετωπίζοντας κάθε επιθυμία τους σαν να ήταν δική της. Επιπλέον, η OMONIA TRANS διαθέτει την ικανότητα και τα αντανακλαστικά που της επιτρέπουν να προσαρμόζεται με ευελιξία στις ανάγκες ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου κόσμου όπου οι αστάθμητοι παράγοντες είναι ο κανόνας. Απόδειξη γι’ αυτό, η απόλυτα επιτυχημένη αντίδρασή της κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Λαμβάνοντας, από την πρώτη μέρα, όλα τα απαιτούμενα μέτρα και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, η εταιρεία συνέχισε, και κατά τη διάρκεια του lockdown, να παρέχει αδιάλειπτα όλο το φάσμα των υπηρεσιών της.

Κυριότερες υπηρεσίες

  • Διεθνείς Μεταφορές
  • Υπηρεσίες Logistics
  • Υπηρεσίες Fashion Logistics
  • Υπηρεσίες Δεμάτων & Ταχυμεταφορών - Parcel Services
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Λύσεων Εφοδιαστικής Αλυσίδας
  • Τελωνειακές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

  • Τεμαχιακό picking
  • Ποιοτικός έλεγχος προϊόντων
  • Ανακύκλωση συσκευασιών - ενδυμάτων
  • Κατασκευή - ανακαίνιση καταστημάτων (reverse logistics)

Fashion Logistics

Η OMONIA TRANS έχει μακρά εξειδίκευση στα fashion logistics συνεργαζόμενη με μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους μόδας. Η εταιρεία προσφέρει ιδιόκτητα οχήματα κλειστού τύπου, εγγυημένη παράδοση με 2 οδηγούς, GPS για παρακολούθηση στόλου, σύγχρονα συστήματα αποθήκευσης και 24ωρη ασφάλεια. 

Επιπλέον η εταιρεία προέβη σε παραλαβές, διαλογή και αποθήκευση της collection άνοιξης 2020, λόγω lockdown, ενώ θα διοχετευθεί στην αγορά την άνοιξη του 2021, ευχόμενοι όλοι ότι η αγορά θα έχει επανέλθει από την πανδημία.

Τελωνειακές υπηρεσίες

Οι πελάτες της OMONIA TRANS έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν στις αποθήκες της εταιρείας εμπορεύματα υπό τελωνειακό καθεστώς. Η εταιρεία αναλαμβάνει ολικό ή μερικό εκτελωνισμό των εμπορευμάτων.

Περιβάλλον και αποτύπωμα

Πρωτοπόρος στην προστασία του περιβάλλοντος, η ΟΜΟΝΙΑ TRANS μειώνει συνεχώς το ανθρακικό της αποτύπωμα. Η OMONIA TRANS είναι η μόνη εταιρία μεταφορών και logistics εντός ελληνικών συνόρων που επένδυσε με ίδια κεφάλαια στην αγορά υβριδικού ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου.

Ψηφιοποίηση

Η OMONIA TRANS, πάντοτε καινοτόμος, προσφέρει τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά υπηρεσίες της αγοράς: Track & Trace (24/7 παρακολούθηση αποστολών), εξελιγμένα λογισμικά υποστήριξης αποθήκης WMS και πολλά ακόμη.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η OMONIA TRANS εξειδικεύει και εκπαιδεύει συνεχώς τους ανθρώπους της. Αξίζει να σημειωθεί ότι εν μέσω Covid-19, η εταιρεία προσέθεσε άτομα στο δυναμικό της για να εξυπηρετήσει τις νέες απαιτήσεις της αγοράς με ευελιξία και ταχύτητα.

Πιστοποιήσεις

Η OMONIA TRANS είναι πιστοποιημένη με τα πιο σημαντικά αναγνωρισμένα πρότυπα: ISO 39001 (Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας), ISO 14001 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης) και ISO 9001.

Ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Στην OMONIA TRANS, οι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την κοινωνία, τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της. Τα παραδείγματα πολλά! Η δωρεάν μεταφορά συμπυκνωτών οξυγόνου στις δύσκολες μέρες της πανδημίας, η στήριξη, υλική και ηθική, οργανισμών όπως το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (ΠΕΝ), η δωρεάν μεταφορά προϊόντων προς πλημμυροπαθείς και πυροπαθείς συνανθρώπους μας είναι μερικές μόνο από τις δράσεις της εταιρείας.

Για το σήμερα και το αύριο

Παρά το μέγεθός της, η OMONIA TRANS παραμένει μία οικογενειακή επιχείρηση που συνδυάζει τη γνώση της πρώτης γενιάς με την καινοτομία της δεύτερης. Ψυχραιμία, διορατικότητα, φροντίδα για τους ανθρώπους της και πάθος για το αντικείμενό της αποτελούν αξίες που διασφαλίζουν το σήμερα αλλά και το αύριο της εταιρίας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Πάροδος Αγίας Ειρήνης, 141 23 Λυκόβρυση
τηλ . 2 10 28826 00, fax 2 10 2 8826 28-9
email: [email protected]

 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε