Επιμέλεια: Ανθή Αγγελοπούλου

bewell: Σύστημα υγείας INTERAMERICAN

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 11:25
UPD:17:53
A- A A+

ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Kάθε άνθρωπος θα επιθυμούσε να ζήσει περισσότερο, προσθέτοντας ποιοτικά χρόνια στη ζωή του, να έχει άμεση πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, εάν αντιμετώπιζε ένα μικρό ή σοβαρό πρόβλημα υγείας ο ίδιος ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του, να έχει τη γνώση, τα εργαλεία, τα κίνητρα ώστε να μπορεί να υιοθετήσει ένα απόλυτα υγιή τρόπο ζωής, ενθαρρύνοντας και εκπαιδεύοντας και τους αγαπημένους του να κάνουν το ίδιο. Κάθε άνθρωπος επιθυμεί να πετύχει τους δικούς του στόχους του, διαθέτοντας μεγαλύτερους βαθμούς οικονομικής ελευθερίας και κυρίως ψυχική ηρεμία κάθε στιγμή.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ «bewell» ΑΠΟ ΤΗΝ INTERAMERICAN

Έτσι δημιουργήθηκε το «bewell», το σύστημα υγείας από την INTERAMERICAN. Το «bewell» δεν είναι απλά μία νέα πρόταση ασφάλισης υγείας. Είναι μια συνολική πρόταση για την υγεία μας και τη ζωή μας. Με την ασφάλιση στο επίκεντρο, το «bewell» ξεπερνάει τα παραδοσιακά της όρια και σταδιακά αγγίζει τα όρια της ποιοτικής ζωής που αναζητάμε σε κάθε φάση της ζωής μας. Είναι ένα σύστημα αξιών, γνώσης, υπηρεσιών, προνομίων και ασφαλιστικών καλύψεων τα οποία δημιουργούν τις προϋποθέσεις να πετύχουμε μια καλύτερη ζωή με νόημα, χαρά, οικονομική δυνατότητα και εν κατακλείδι ευζωία.

Τι προσφέρει το «bewell»;

  • Εξατομικευμένες επιλογές ασφάλισης που σέβονται τις οικονομικές δυνατότητες κάθε ανθρώπου.
  • Ολιστική και ποιοτική διαχείριση της υγείας των ανθρώπων, μέσω των ιδιόκτητων υποδομών υγείας της INTERAMERICAN (τα πολυϊατρεία Medifirst και την Αθηναϊκή Mediclinic) και της μοναδικής Γραμμής Υγείας 1010, στην οποία γιατροί προσφέρουν συμβουλές 24 ώρες το 24ωρο, ενώ παράλληλα εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει για τον συντονισμό ιατρικών περιστατικών
  • με εξαιρετικές υπηρεσίες και εργαλεία πέρα από την ασφάλιση, οι οποίες βοηθούν κάθε άνθρωπο να υιοθετήσει έναν νέο τρόπο ζωής, ώστε να ζει ξέγνοιαστα και όμορφα κάθε στιγμή με τους αγαπημένους του.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Κάθε άνθρωπος θα επιθυμούσε να ζήσει περισσότερο, προσθέτοντας ποιοτικά χρόνια στη ζωή του, να έχει άμεση πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, εάν

ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Επιλογές σε καλύψεις και όρια

Στην ασφάλιση υγείας «bewell» μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εξατομικευμένη ασφάλεια υγείας, συνδυάζοντας όποια ενότητα καλύψεων θέλετε, μέσα από 6 επιλογές: «Γιατροί και Διαγνωστικές Εξετάσεις», «Νοσηλεία από ασθένεια και ατύχημα», «Νοσηλεία μόνο από ατύχημα», «Επιδόματα» και «Φάρμακα».

Μπορείτε παράλληλα, μέσα από τις ενότητες καλύψεων, να επιλέξετε τις καλύψεις και το ύψος τους. Έχετε, έτσι, το μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας στην ελληνική αγορά, που περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις που θέλετε και με το ασφάλιστρο που θέλετε.

Γι’ αυτό το λόγο μπορεί ο καθένας να κάνει τη δική του στρατηγική ώστε να προσεγγίσει το 100% κάλυψης νοσηλείας, ακόμα και στο 1/3 του κόστους.

Διαβάστε στο www.interamerican.gr περισσότερα για τον τρόπο που μπορείτε μαζί με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο να φτιάξετε μία πραγματικά χρήσιμη ασφάλιση υγείας «bewell».

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η INTERAMERICAN είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρία με ιδιόκτητες υποδομές υγείας. Με υψηλή τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία, έχει αναπτύξει ένα ευρύτερο σύστημα υπηρεσιών υγείας, ώστε κάθε άνθρωπος να έχει τη φροντίδα που χρειάζεται κάθε στιγμή:

- Αθηναϊκή γενική Mediclinic. Παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας. Βρίσκεται στο Κέντρο της Αθήνας, συνεργάζεται με το δημόσιο φορέα ασφάλισης, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα εξωτερικά ιατρεία, Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και εξειδικευμένο κέντρο μαστού.

- Μedifirst Σύγχρονα Πολυϊατρεία. Σε ένα σημείο γιατροί και διαγνωστικές εξετάσεις και όλα όσα χρειάζεται κανείς για την υγεία του!

- Άμεση Ιατρική Βοήθεια: Συμβουλές και οδηγίες για να αντιμετωπίσει κανείς οποιοδήποτε θέμα υγείας. Παροχή βοήθειας αλλά και μεταφορά, με ιδιόκτητα ασθενοφόρα αλλά και ελικόπτερο ή ακόμα και αεροπλάνο αν χρειαστεί. Μέσω της Γραμμής Υγείας 1010

- Δεύτερη ιατρική γνώμη από τους καλύτερους γιατρούς στον κόσμο, μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο των Best doctors.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

Όσο περισσότερα γνωρίζουμε για την υγεία, τόσο καλύτερα ζούμε. Το «bewell» κρατά συνεχώς ενήμερους τους ανθρώπους για όλα τα θέματα που αφορούν την υγεία, όπως η διατροφή, η άσκηση, η ευεξία και η υγιεινή μέσα από το blog της INTERAMERICAN, μία σειρά από διατροφικά webinars σε συνεργασία με τους κορυφαίους διατροφολόγους της Nutrimed και μοναδικά προνόμια για τους ασφαλισμένους στο «bewell».

Μάθε σήμερα περισσότερα για το σύστημα υγείας «bewell» από την INTERAMERICAN. 


 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Υγεία και Φάρμακο