Επιμέλεια: Σοφία Εμμανουήλ

Goldair Handling: Βιωσιμότητα, καινοτομία, εξωστρέφεια για την αειφόρο ανάπτυξη

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 10:38
UPD:18:37
A- A A+

Με στόχο την ουσιαστική ανταπόκριση στις παγκόσμιες προκλήσεις, παραμένουμε προσηλωμένοι στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και για 3η συνεχόμενη χρονιά παρουσιάσαμε τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Goldair Handling.

Ο Απολογισμός έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τα πρότυπα GRI Standards του Global Initiative Reporting ενώ παράλληλα το περιεχόμενό του έχει διασφαλιστεί από εξωτερικό ανεξάρτητο φορέα.

Αναδιατυπώσαμε το όραμα της εταιρείας βάσει της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και των εμπορικών αναπτυξιακών στόχων σε νέες χώρες. Αναγνωρίζοντας την αξία των Παγκόσμιων Στόχων (Sustainable Development Goals-SDGs) του Ο.Η.Ε, επικεντρωθήκαμε και συμβάλλαμε σε 11 στόχους καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξή τους.

Η σταθερά ανοδική πορεία της Goldair Handling οφείλεται στην οργανική ανάπτυξη ως αποτέλεσμα της καλής επίδοσης του ελληνικού τουρισμού, σε νέες δραστηριότητες και υπηρεσίες, καθώς επίσης σε στρατηγικές συνεργασίες και συμμαχίες.

Αναγνωρίζουμε τη βιωσιμότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια ως κύρια χαρακτηριστικά για τη αειφόρο ανάπτυξη και την υπεύθυνη επιχειρηματική λειτουργία της Goldair Handling. Λειτουργούμε με μοντέλα καλής πρακτικής, θέτουμε τις στρατηγικές μας προτεραιότητες, ενισχύουμε τις κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Αφήνοντας το δικό μας αποτύπωμα για έναν πιο βιώσιμο κόσμο, όπως αυτό εμφανίζεται σε όλο το εικαστικό του απολογισμού φέτος, τονίζουμε ότι η βιώσιμη ανάπτυξη είναι το κλειδί για μια μακροπρόθεσμα επιτυχημένη επιχείρηση και εμείς θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους κοινωνικούς μας εταίρους προκειμένου να την προάγουμε.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη