Επιμέλεια: Λάμπρος Καραγεώργος, Αντώνης Τσιμπλάκης

Πάνω από 50 ναυτιλιακές στο Real Time Graduates

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 12:10
UPD:16:49
A- A A+

Περισσότερες από 50 ναυτιλιακές εταιρείες συμμετέχουν στο πρόγραμμα Real Time Graduates, που είναι μία πρωτοβουλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που συνδέει τους απόφοιτους ναυτιλιακών σχολών και άλλων κλάδων της ναυτιλίας με το ελληνικό ναυτιλιακό cluster.

Το Real Time Graduates ξεκίνησε να λειτουργεί στη Laskaridis Shipping Co.Ltd, πριν από τη συμμετοχή και άλλων ναυτιλιακών εταιρειών και είναι μια βάση δεδομένων με CVs για τον χώρο της ναυτιλίας διαθέσιμη για εταιρείες που είτε ενδιαφέρονται για να καλύψουν θέσεις πρακτικής είτε θέσεις εργασίας.

Με το Real Time Graduates συνεργάζονται εταιρείες απ’ όλους τους κλάδους της ναυτιλίας όπως διαχειρίστριες εταιρείες, μεσίτες, ναυλομεσιτικά γραφεία, νηογνώμονες, νομικά & τεχνικά γραφεία, και άλλα. Πρόκειται για μια εμπειρία που επιτρέπει στους απόφοιτους να αποκτήσουν εμπειρία στο εργασιακό περιβάλλον μίας ναυτιλιακής επιχείρησης, ενώ ταυτόχρονα γίνονται άρτιοι επαγγελματίες στον χώρο αυτό, σε πραγματικό χρόνο, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του προγράμματος.

Επίσης μέσα από το πρόγραμμα Real Time Graduates, οι εταιρείες έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με νέους πτυχιούχους και, ενδεχομένως, να βρουν πολύτιμους υπαλλήλους για το μέλλον, ενώ ταυτόχρονα βοηθούν νέα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ναυτιλιακή Εκπαίδευση