Εξασφαλίζουμε το σήμερα, Ασφαλίζουμε το αύριο «χωρίς ίσως μπορεί κι ama»

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 12:08
UPD:16:02

Ελληνογαλλικές σημαίες και ο θυρεός του «χωριού» της Groupama

A- A A+

Με την ολοκλήρωση, φέτος, 90 χρόνων παρουσίας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να μετασχηματίζεται πολυεπίπεδα, επενδύοντας σε υποδομές, προϊόντα και υπηρεσίες. Έχοντας την αμέριστη υποστήριξη του Ομίλου Groupama, μεγαλώνει τα μεγέθη της παραμένοντας αφοσιωμένη στους πελάτες και στα Δίκτυά της. Κάθε συμβόλαιο αποτελεί μια εξατομικευμένη περίπτωση. Μια δέσμευση της Εταιρίας απέναντι στον ασφαλισμένο και τις διαφοροποιημένες ανάγκες του. Σκοπός της Εταιρίας, η ασφάλιση να μην αποτελεί μόνο κάλυψη ζημιών, αλλά εξυπηρέτηση ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Ο όμιλος Groupama

Ο γαλλικός πολυεθνικός όμιλος της Groupama, με 118 χρόνια ιστορία, έχει παρουσία σε 12 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, εξυπηρετώντας 13 εκατομμύρια πελάτες και 32.600 υπαλλήλους. Οι δραστηριότητες του Ομίλου αναπτύσσονται στους άξονες των ασφαλίσεων, διαχείρισης παρουσίας και τραπεζικών, χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων. Η μακροβιότητα και δύναμη του Ομίλου τού επιτρέπουν να στηρίζει αποτελεσματικά τις θυγατρικές του στο εξωτερικό αναπτύσσοντας μαζί τους συνέργειες σε τομείς όπως σχεδιασμός νέων προϊόντων, πληροφοριακά συστήματα, νέες υπηρεσίες.

Η Groupama Ασφαλιστική σήμερα

Έχοντας ένα εκτεταμένο πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών 270 Ασφαλιστικών Συμβούλων και περίπου 1.000 συνεργαζόμενων πρακτόρων και μεσιτών, η Εταιρία δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους προσφέροντας μια από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων στην αγορά σε περισσότερους από 245.000 πελάτες.

Καινοτομία
Υπηρεσίες όπως απλοποίηση διαδικασιών, μείωση στους χρόνους αποζημίωσης του πελάτη και δημιουργία ψηφιακών εργαλείων στη διάθεση των συνεργατών, είναι μόνο μερικές από μια σειρά καινοτόμων αλλαγών που έχουν δρομολογηθεί και εφαρμόζονται. Στην Groupama Ασφαλιστική, η καινοτομία δεν περιορίζεται μόνο στον τομέα της τεχνολογίας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τομείς της, από τη συνέπεια στην αγορά, την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων μέχρι και την ενημέρωση του καταναλωτή για την αξία της ασφαλιστικής συνείδησης.

Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα, έχουν αναπτυχθεί τεχνολογικές εφαρμογές και καινοτόμες δράσεις όπως:

  • Πλατφόρμα Cheetah (πρωτοπόρο ψηφιακό εργαλείο συνεργατών)
  • Groupama Pass (ζωντανή απεικόνιση ενεργού ασφαλιστηρίου συμβολαίου αυτοκινήτου)
  • Groupama Now Αpp (εφαρμογή επικοινωνίας και άμεσης εξυπηρέτησης του πελάτη)
  • Safety Boxes (κουτιά ασφαλείας στις παραλίες για τα προσωπικά αντικείμενα των λουόμενων)
  • HackInnow (πρώτος δημιουργικός μαραθώνιος καινοτομίας στην Ιδιωτική Ασφάλιση)
  • Groupama E-Learning (πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης συνεργατών)
  • Ο πρώτος δωρεάν προς το κοινό σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Κοινωνική Δράση

Μέσω της Εταιρικής Υπευθυνότητας, η Εταιρία επενδύει πιστά στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται. Με συνέπεια και στρατηγική στηρίζει διαχρονικά δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα για την κοινωνία, το περιβάλλον και τους εργαζομένους της. Η Εταιρία, με στρατηγική ομπρέλα την πρόληψη, αναπτύσσει δράσεις σε δύο άξονες, τη φροντίδα των μικρών παιδιών (Παιδικά Χωριά SOS), και το διαχρονικό πρόβλημα της χώρας μας, την οδική ασφάλεια [Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς»].

H Groupama Αύριο

Αναφερόμενος στην επέτειο των 90 ετών, ο Γενικός Διευθυντής κ. Χρήστος Κάτσιος σχολίασε: «Από ιδρύσεώς της το 1928, ως ΦΟΙΝΙΞ τότε, έδωσε αμέτρητες “μάχες”, από τις οποίες κάθε φορά έβγαινε πιο ισχυρή, πιο δυνατή και πιο σοφή. Σήμερα, ενσωματώνοντας στην κουλτούρα της την τεχνογνωσία και την εμπειρία ενός πολυεθνικού Ομίλου, η Groupama Ασφαλιστική “βλέπει” προς το μέλλον γεμάτη αισιοδοξία για τα όσα μπορεί να προσφέρει στον Έλληνα πολίτη, στον σκληρά εργαζόμενο, στον επιχειρηματία που ρισκάρει και εν γένει στην κοινωνία και την οικονομία».

Με εφόδια, λοιπόν, την ιστορία 9 δεκαετιών και την τεχνογνωσία και την εμπειρία ενός πολυεθνικού Ομίλου, η Groupama Ασφαλιστική δημιουργεί τις βάσεις πάνω στις οποίες θα εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορέσει να αναπτυχθεί η κοινωνία του αύριο. 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ελληνογαλλική Συμμαχία στις επενδύσεις