Σε σταθερή πορεία ανάπτυξης

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 12:10
UPD:15:58
A- A A+

H ZYMES LESAFFRE ιδρύθηκε το 1988. Επιχείρηση με αμιγώς εμπορικό χαρακτήρα, προσφέρει στους πελάτες της στην ελληνική αγορά και στην Κύπρο μια πλήρη γκάμα από μαγιές (πιεστές, σε τρίμμα, υγρές, ξηρές, ανενεργές), συστατικά αρτοποιίας (για όλους τους τύπους των ψωμιών και των μεθόδων αρτοποίησης), προζύμια (ενεργά, ανενεργά, σε σκόνη ή υγρά) και πρόσθετα αλευροποιίας (ένζυμα, σύμπλoκα ενζύμων, γαλακτοματοποιητές και άλλα συστατικά).

Οι εμβληματικές μας μάρκες είναι οι l’hirondelle στις νωπές μαγιές και η Saf - Instant στις ξηρές. Σύμβολο της εγγύτητας και της αφοσίωσης, ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ είναι το ενοποιητικό σύμβολο του Ομίλου Lesaffre σε όλο τον κόσμο.

Στα πλαίσια της στρατηγικής επενδύσεων και ανάπτυξης η εταιρεία δημιούργησε το 2015 ένα Κέντρο Αρτοποίησης / Baking Center. Το Baking Center μας επιτρέπει να είμαστε πιο κοντά στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας. Στο χώρο αυτό οργανώνουμε επιμορφωτικές ημερίδες και σεμινάρια, υποδεχόμαστε πελάτες προκειμένου να αναπτύξουμε μαζί λύσεις που απαντούν στις ανάγκες τους. 

Είναι ένας μοναδικός χώρος ανταλλαγών και εξειδικεύσεων στο χώρο της αρτοποιίας που δέχεται έναν όλο και αυξανόμενο αριθμό πελατών.

Οι πελάτες μας είναι στην πλειοψηφία τους βιοτέχνες αρτοποιοί αλλά και αλυσίδες, βιοτεχνίες και βιομηχανίες. Επίσης δραστηριοποιούμαστε στην αγορά του retail με τη φρέσκια μαγιά σε κύβους για οικιακή χρήση.

Τα στοιχεία που μας έχουν καθιερώσει και παράλληλα μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό είναι η ποιότητα και σταθερότητα των προϊόντων μας, η προνομιακή σχέση με τους πελάτες μας και οι σημαντικές προσπάθειές μας στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης. Επίσης σημαντικό στοιχείο αποτελεί και η επένδυση σε «ανθρώπινο δυναμικό» προσλαμβάνοντας συνεργάτες με εξειδικευμένες δεξιότητες.

Αυτά τα 30 χρόνια, και παρά την οικονομική κρίση στη χώρα, η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι η διαρκής προσαρμογή μας σε ένα γρήγορα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, στον τρόπο ζωής και στις διατροφικές συνήθειες που αλλάζουν και στον εντεινόμενο ανταγωνισμό. Στόχος μας είναι να είμαστε αποτελεσματικοί και να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας.

Εξασκούμε τις δραστηριότητές μας σεβόμενοι το περιβάλλον. Η θέλησή μας να συμπράττουμε συνοδεύεται από αίσθημα ευθύνης. Η εταιρική μας ευθύνη εκφράζεται μέσα από διάφορες δράσεις αλληλεγγύης. Προσφέρουμε π.χ. τη στήριξή μας στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας που βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις μας (προσφορά ψωμιού, οργάνωση εργαστηρίων παρασκευής ψωμιού, θεατρικών δρώμενων…. ). Ακόμη συνεργαζόμαστε με την οργάνωση Πλησίον προσφέροντας αρτοσκευάσματα για διανομή σε αστέγους και εξαρτημένα άτομα στο κέντρο της Αθήνας καθώς και εθελοντική συμμετοχή του προσωπικού της εταιρείας. Καθώς και με άλλα Ιδρύματα και Οργανισμούς σε διαφορετικές δράσεις. 

Η εταιρεία είναι εγκαταστημένη στον Ασπρόπυργο από το 2008 σε εγκαταστάσεις που καλύπτουν 1100m2, γραφεία, αποθήκες και Κέντρο Αρτοποίησης (Baking Center) και απασχολεί 17 άτομα.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου η ΖΥΜΕΣ LESAFFRE γιόρτασε τα 30 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά με μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου επίσης ανακοινώθηκε η αλλαγή της επωνυμίας σε Lesaffre Hellas, η οποία σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα εποχή.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ελληνογαλλική Συμμαχία στις επενδύσεις