BMS United: Ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 19:34
UPD:07/06/2018 10:42
A- A A+

Από το 1990 μέχρι και σήμερα η BMS United κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών. Με σημείο αφετηρίας το γραφείο μας στον Πειραιά, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της ελληνικής ναυτιλίας, επεκταθήκαμε σε όλο τον κόσμο. Έτσι σήμερα, έχουμε εγκαταστήσει, σε στρατηγικά για την παγκόσμια ναυτιλία σημεία, μια ομάδα από έμπειρα και άκρως εξειδικευμένα στελέχη, έτοιμα να ανταποκριθούν στις εξαιρετικά εξατομικευμένες απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πλέον, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών μας, οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, από τα πιο πολυσύχναστα λιμάνια της Ασίας, μέχρι τους πιο απομακρυσμένους προορισμούς του Νότιου Ατλαντικού. Έχοντας δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο, προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με υπευθυνότητα και συνέπεια. Συνδυάζοντας το πλεονέκτημα της πολυετούς εμπειρίας μας και της γνώσης των ιδιαιτεροτήτων κάθε περιοχής μεμονωμένα, με την αγοραστική δύναμη ενός ομίλου που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά, είμαστε σε θέση να διαφοροποιηθούμε από τον ανταγωνισμό μας προσφέροντας σε ελκυστικές τιμές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Πέρα από τον στενό πυρήνα των υπηρεσιών μας που είναι ο ανεφοδιασμός του παγκόσμιου στόλου με ναυτιλιακά καύσιμα και λιπαντικά, παρέχουμε και ένα ευρύ φάσμα συμπληρωματικών υπηρεσιών όπως είναι τα εργαλεία Risk Management. Η διαχείριση του κινδύνου που προκύπτει από τις διακυμάνσεις των τιμών των καυσίμων, αποτελεί μια ζωτικής σημασίας λειτουργία για τις σύγχρονες ναυτιλιακές εταιρείες. Με σκοπό την ελαχιστοποίηση αυτού του κινδύνου, προφέρουμε τις πλέον ευέλικτες λύσεις συμβολαίων, όπως Fix Price Agreements, Max Price Agreements, Swaps, Zero Cost Collars και Capped Swaps.

Το 2018 αποτέλεσε ορόσημο για την BMS United μιας και τότε επεκτείναμε την παρουσία μας ως προμηθευτές στη Μεσόγειο με νέα σημεία ανεφοδιασμού στα στενά των Δαρδανελίων. Με αυτό τον τρόπο αλλάζουμε τα δεδομένα στην περιοχή παρέχοντας, σε πολλαπλές τοποθεσίες LSMGO 0.1% και Fuel Oil με αρκετά ευέλικτους τρόπους παράδοσης, είτε με σύγχρονες μπάριζες, είτε με φορτηγά. Έτσι, με τον ανεφοδιασμό στην περιοχή των Δαρδανελίων, δίνουμε τη δυνατότητα ενός ταχύτατου περάσματος των στενών του Βοσπόρου, εκμεταλλευόμενοι την κυκλοφορία διπλής κατεύθυνσης των στενών των Δαρδανελίων σε αντίθεση με τη μονή κυκλοφορία των στενών του Βοσπόρου.

Στόχος μας είναι, μέχρι το 2020, μια χρονιά που αδιαμφισβήτητα θα αποτελέσει ορόσημο για την παγκόσμια ναυτιλία, να είμαστε μια από τις 5 πρώτες εταιρείες στην αγορά των ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών. Ταυτόχρονα, εστιάζουμε στην προσαρμογή των υπηρεσιών μας σε μια εποχή νέων μορφών ενέργειας και αυστηροποίησης των περιβαλλοντικών κανονισμών που τίθενται σε ισχύ το 2020. Ακόμα, κύριο μέλημά μας είναι ο εκσυγχρονισμός των συστημάτων μας για την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων και η προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών των πελατών μας μέσω σημαντικών επενδύσεων σε τεχνολογίες αιχμής.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ναυτιλία