ΜΕΤΙS CYBERSPACE TECHNOLOGY: Η απόλυτη καινοτομία στον χώρο της ναυτιλίας

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 19:37
UPD:07/06/2018 10:40
A- A A+

Το νέο πρωτοποριακό λογισμικό σύστημα που λύνει τα χέρια των ναυτιλιακών επιχειρήσεων παγκοσμίως Η ΜΕΤΙS CYBERSPACE TECHNOLOGY, θυγατρική του Ομίλου Olympia, αποτελεί μία καινοτόμο εταιρεία που υποστηρίζει τη σύγχρονη ναυτιλία σε διεθνές επίπεδο. Αξιοποιώντας τις τεχνολογίες του IoT και της Τεχνητής Νοημοσύνης, αποτελεί τον πολυτιμότερο virtual συνεργάτη κάθε ναυτιλιακής, διαθέσιμο κάθε στιγμή, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η ναυτιλιακή, εντός δευτερολέπτων, μπορεί μέσα από τους Virtual agents να ενημερωθεί για μία σειρά από δεδομένα όπως την κατανάλωση καυσίμου βάσει του καιρού, αν η ταχύτητα του πλοίου είναι αυτή που είχε αρχικά προσδιοριστεί, το καλύτερο δρομολόγιο για εξοικονόμηση, την απόδοση του καραβιού της και μία σειρά από άλλους παράγοντες.  

VIRTUAL Βοηθός 24/7 σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη

Έχοντας στο ενεργητικό της μια ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών, ερευνητών και επιστημόνων με σημαντική και σε βάθος γνώση και εμπειρία, η ΜΕTIS αναπτύσσει λογισμικά συστήματα και υπηρεσίες που θα συντελέσουν στην ουσιαστική εξέλιξη και ταχεία τεχνολογική πρόοδο του θαλάσσιου τομέα. Με βασικά της όπλα την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και την απόλυτη τεχνολογική υπεροχή εισάγει πρώτη παγκοσμίως στη ναυτιλία την τεχνολογία ενός virtual digital assistant, του συστήματος ΜΕΤΙS.

Με την πιστοποίηση της Lloyds 

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε κατά Lloyds με την ύψιστη διάκριση για το σύστημά της στη συλλογή, αναμετάδοση και ανάλυση των δεδομένων των πλοίων. 

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της παγκόσμιας ναυτιλίας

Το σύστημα METIS (Maritime Efficiency Through Intelligent Systems) βασίζεται σε state of the art τεχνολογίες. Στην Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence), την οποία πρώτη η METIS εισήγαγε στην υπηρεσία της ναυτιλίας και τη Μηχανική Μάθηση (Machine Learning) αξιοποιώντας την τεχνολογία των ασύρματων δικτύων (Wireless Networks), των έξυπνων συσκευών (Smart Devices) και του cloud computing. Πρόκειται για ένα λογισμικό σύστημα που έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες τόσο σύγχρονων, όσο και παλαιότερων πλοίων μέσα από ειδικές συσκευές που κατασκευάστηκαν και υποστηρίζονται αποκλειστικά από τη ΜETIS πιστοποιημένες με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές. Οι συσκευές αυτές δεν απαιτούν καλωδιώσεις μέσα στο πλοίο, γεγονός που μειώνει σημαντικά τα σχετικά κόστη.

Η METIS έχει χτίσει ήδη ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών, το οποίο απαρτίζεται από διεθνείς φορείς και μεγάλες επιχειρήσεις διεθνούς αναγνώρισης. Επιπλέον αδιαμφισβήτητη είναι και η ομολογουμένως ένθερμη υποστήριξη της εταιρείας και των υπηρεσιών που παρέχει από  ελληνικές και ξένες ναυτιλιακές εταιρείες.

Η παρουσία της εταιρείας ΜΕΤΙS σε κορυφαίες εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις για τη ναυτιλία όπως στα Ποσειδώνια 2018 είναι πλέον αισθητή, ενώ η ανταπόκριση της αγοράς στο ρηξικέλευθο και καινοτόμο, νέο προϊόν είναι ιδιαιτέρως θετική.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ναυτιλία