DHL Express: 40 χρόνια στηρίζουμε την Ελληνική Ναυτιλία

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 19:42
UPD:07/06/2018 10:39
A- A A+

Επειτα από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα, η DHL Express μπορεί να δηλώνει με σιγουριά και υπερηφάνεια πως αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας.  Ειδικότερα δε ο κλάδος της Ναυτιλίας αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους κυριότερους τομείς δραστηριοποίησής μας στη χώρα. Το γεγονός αυτό ενισχύεται από τη συνεχή ανάπτυξη εξειδικευμένων υπηρεσιών για τις ανάγκες του, όπως η μεταφορά και παράδοση ανταλλακτικών, χαρτών, crew mail καθώς και οι αποστολές μεταξύ χωρών του εξωτερικού, με τιμολόγηση στην Ελλάδα βάσει προκαθορισμένων τιμών, με την υπηρεσία Third Country Billing.

Η εμπειρία των ανθρώπων μας, οι απλουστευμένες τελωνειακές διαδικασίες και το απαράμιλλο παγκόσμιο δίκτυό μας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες, που στόχο έχουν τη μεταφορά υλικών προς τα πλοία, με ταχύτητα και ασφάλεια, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κάθε αποστολής ξεχωριστά.

Προκειμένου να στηρίξουμε τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των συνεργατών και πελατών μας, μεγαλώνουμε και αναπτυσσόμαστε με συνεχή και σταθερό ρυθμό. Έτσι, αναβαθμίζουμε τις εγκαταστάσεις μας, εκσυγχρονίζουμε τον στόλο μας, επενδύουμε στην εκπαίδευση και κατάρτιση των ανθρώπων μας, παραμένουμε πρωτοπόροι σε καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο επενδυτικό πλάνο της DHL Express στη χώρα, που έχει ως στόχο την ισχυροποίηση της παρουσίας μας στην Ελλάδα, τις εξαιρετικές συνθήκες εργασίας για τους ανθρώπους μας και βέβαια την παροχή άριστων υπηρεσιών για τους πελάτες μας. Φυσικά, οι επενδύσεις δε σταματούν ποτέ, αφού ως ηγέτης του κλάδου των Διεθνών Ταχυμεταφορών οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στις ολοένα αυξανόμενες και ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας. Όλα αυτά, βεβαίως, με απόλυτη συνέπεια και ευθύνη προς το περιβάλλον, παρακολουθώντας και υπολογίζοντας κάθε δείκτη που σχετίζεται με τις δράσεις μας και το «πράσινο» αποτύπωμά μας. Επίσης, στο πλαίσιο της στρατηγικής του ομίλου Deutsche Post DHL και κάτω από την ομπρέλα του προγράμματος GoGreen, έχουμε θέσει τον στόχο για μηδενικό αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα παγκοσμίως, έως το 2050.

Με τη σιγουριά που μας δίνει η εμπιστοσύνη των πελατών μας από την πρώτη μας ημέρα το 1978 έως και σήμερα, η βασική μας δέσμευση είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Έλληνα επιχειρηματία, κάθε κλάδου, προσφέροντας ένα «εισιτήριο» ανάπτυξης σε 220 χώρες και προορισμούς, με τη σφραγίδα της επωνυμίας DHL Express! 

Μιχάλης Παγωμένος
Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ 
DHL Express Ελλάδας

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ναυτιλία