Είμαστε η επέκταση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας και στη Ναυτιλία

72 χρόνια εξέλιξης
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 19:43
UPD:07/06/2018 10:38
A- A A+

Η Kuehne + Nagel δίνει το «παρών» στην έκθεση των Ποσειδωνίων 2018 (Stand 3.357, Hall 3), τη σημαντικότερη και μεγαλύτερη έκθεση της ναυτιλιακής κοινότητας παγκοσμίως, σηματοδοτώντας την αφοσίωσή της στους πελάτες των υπηρεσιών Marine Logistics και ειδικότερα στις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες - πελάτες της, που συνεχίζουν να ηγούνται στον κλάδο της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Η Kuehne + Nagel θα παρουσιάσει σε εκθέτες και επισκέπτες της Έκθεσης τις υπηρεσίες και δραστηριότητες του ομίλου στην εφοδιαστική αλυσίδα της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας που διέπονται από το τμήμα των Marine logistics, αποτελώντας την καινοτόμα πρόταση του ομίλου στον τομέα των διαμεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέσω της υπηρεσίας αυτής είναι σε θέση να παρέχει αξιόπιστη και τάχιστη μεταφορά ανταλλακτικών πλοίων ανεξαρτήτως προορισμού ή προέλευσης αξιοποιώντας το ευρύ φάσμα υπηρεσιών μεταφοράς που διαθέτει (αεροπορικές, θαλάσσιες, οδικές). Κατανοώντας απόλυτα πόσο σημαντική είναι για τους πελάτες της η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, που διασφαλίζει τόσο με τη μακροχρόνια εμπειρία της όσο και με την πιστοποίησή τους (ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001), καθώς και η ταχύτητα και συνέπεια ώστε να συνεχίσουν να κινούν τα πλοία τους στις θάλασσες.

Η Kuehne + Nagel, μέσω των εξειδικευμένων Marine Logistics κέντρων και αποθηκών της σε στρατηγικά σημεία σε όλο τον κόσμο, παρέχει στις πλοιοκτήτριες εταιρείες, τις εταιρείες διαχείρισης πλοίων και κατασκευάστριες εταιρείες ένα μοναδικό σημείο πρόσβασης σε ολοκληρωμένες λύσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα. To διαδικτυακό σύστημα Ship Spares, παρέχει τη δυνατότητα εντοπισμού και παρακολούθησης των ανταλλακτικών τους ανά τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο.

Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες της γνωρίζουν πού βρίσκονται τα φορτία τους και μπορούν έτσι να ελέγχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διαδικασία διανομής τους.

Παραδίδοντας ανταλλακτικά πλοίων σε οποιοδήποτε λιμάνι στον κόσμο άμεσα και εμπρόθεσμα, η Kuehne + Nagel είναι σε θέση να μειώνει τους χρόνους επισκευής των πλοίων και να διασφαλίζει ότι τα δρομολόγιά τους θα γίνονται σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η Kuehne + Nagel Ελλάδος σήμερα λειτουργεί 5 γραφεία (Αθήνα, Ασπρόπυργος, αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη), ενώ διαθέτει, στρατηγικά τοποθετημένες ανά τη χώρα, αποθήκες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών εφοδιαστικής αλυσίδας των πελατών της και του εθνικού δικτύου διανομών της. Επιπρόσθετα, η εταιρεία διαθέτει συνολικό αποθηκευτικό χώρο 51.800μ2, ιδιωτικό σιδηροδρομικό terminal για intermodal μεταφορές στη Θεσσαλονίκη, και εξειδικευμένο προσωπικό 236 ειδικών logistics, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της.

Η δραστηριότητα της Kuehne + Nagel Ελλάδος περιλαμβάνει: 

  • αεροπορικές μεταφορές, 
  • θαλάσσιες μεταφορές, 
  • οδικές μεταφορές, 
  • συνδυασμένες μεταφορές Intermodal  
  • υπηρεσίες Contract logistics 
  • Projects / Oil & Gas / Marine Logistics ( PROM)

To τμήμα PROM περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες μεταφοράς, αεροπορικές, θαλάσσιες, οδικές, που απαιτούνται για τη φυσική μεταφορά υλικών για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου μέσω της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και όλες τις εκτελωνιστικές διαδικασίες και τη ναυτιλιακή υποστήριξη - για την πρακτόρευση πλοίων αλλά και τη θαλάσσια εφοδιαστική υποστήριξη της βάσης στην ξηρά.

Πάνω από 1.000 αφοσιωμένοι υπάλληλοι εξυπηρετούν τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου σε +100 τοποθεσίες παγκοσμίως.

Επιπρόσθετα αναλαμβάνει ειδικά έργα, εκτελωνισμό και ασφαλιστικές υπηρεσίες. Ο όμιλος εστιάζει στους εξής τομείς αγοράς: καταναλωτικά αγαθά, βιομηχανικά αγαθά, αυτοκινητοβιομηχανία, ανταλλακτικά πλοίων, λιανεμπόριο, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αγαθά φαρμακοβιομηχανίας. Η Kuehne + Nagel, ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες διαμεταφορών & logistics στην Ελλάδα, έχει αποκτήσει τα τελευταία εβδομήντα χρόνια ευρύτατη εμπειρία και τεχνογνωσία ως καινοτόμος των συστημάτων αλλά και ως ολοκληρωμένος πάροχος υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ναυτιλία