Η Celestyal Cruises πρωτοστατεί στον χώρο της ελληνικής κρουαζιέρας

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 18:43
UPD:07/06/2018 11:01
A- A A+

Η Celestyal Cruises, τα τελευταία χρόνια, πρωτοστατεί στον χώρο της ελληνικής κρουαζιέρας, με τις προσεκτικά σχεδιασμένες κρουαζιέρες που προσφέρει στους επιβάτες της, καθώς και με τη σημαντική συμβολή της στην εθνική οικονομία. Το 2017, οι επιβάτες της εταιρείας πραγματοποίησαν 598.000 επισκέψεις σε ελληνικά λιμάνια και δαπάνησαν κατά μέσο όρο 62 ευρώ την ημέρα ανά επιβάτη. Ως αποτέλεσμα, η συνολική συνεισφορά της Celestyal Cruises στη χώρα ανήλθε στα 103 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και 30 εκατ. ευρώ σε άμεσες λειτουργικές δαπάνες. Παράλληλα, όλες οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των πλοίων της πραγματοποιούνται στις περιοχές του Πειραιά και του Περάματος, συμβάλλοντας, επίσης, στην τοπική κοινωνία. Είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε ότι η Celestyal Cruises προσφέρει θέσεις εργασίας σε 300 Έλληνες ναυτικούς και πλήρωμα, αριθμός που αντιστοιχεί σε 60 φορτηγά πλοία.

Η εταιρεία διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα, με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ενώ διαχειρίζεται τέσσερα μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Το επίκεντρο της φιλοσοφίας της παραμένει ο «προορισμός». Τα δρομολόγιά της διαφέρουν από τον ανταγωνισμό, καθώς η Celestyal επιλέγει να επισκέπτεται μια ευρεία ποικιλία προορισμών, από τη Σαντορίνη και τη Μύκονο έως τη Σάμο και τη Πάτμο, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες της να ανακαλύψουν πραγματικά το Αιγαίο και να βιώσουν την αυθεντική ελληνική εμπειρία, συμβάλλοντας παράλληλα στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αφού έχει σχεδιάσει κρουαζιέρες και κατά τους μήνες Μάρτιο και Νοέμβριο.

Η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου που επιχειρεί η Celestyal Cruises είναι ένα πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου για την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στο Αιγαίο όλο τον χρόνο και εντάσσεται στη στρατηγική ενδυνάμωσης του ελληνικού homeporting που έχει χαράξει και της πολύπλευρης συμβολής της στην εθνική οικονομία. Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε ήδη το διευρυμένο πρόγραμμα δρομολογίων της για το 2019, όπου προχωρά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέχρι τον Δεκέμβριο, με τη νέα 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» και προορισμούς την Κωνσταντινούπολη, το Βόλο, το Τσανάκαλε της Τουρκίας, την Τροία και την Καλλίπολη.

Εστιάζοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας των επιβατών της και έχοντας αφουγκραστεί τις επιθυμίες τους, η εταιρεία σύστησε φέτος τη νέα 7ήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», όπου παρέχεται η δυνατότητα διανυκτέρευσης στη Μύκονο και τη Σαντορίνη και ολοήμερης παραμονής στη Μήλο, προσφέροντας στους επιβάτες περισσότερο χρόνο σε αγαπημένους προορισμούς, ενώ παράλληλα ενισχύονται και τονώνονται οι τοπικές κοινωνίες. Στις νέες κρουαζιέρες της, καθώς και σε όλα τα δρομολόγια της, η εταιρεία έχει ενσωματώσει τον Celestyal Τρόπο διακοπών, ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών, το οποίο περιλαμβάνει για κάθε επιβάτη άνετη διαμονή, πλήρη διατροφή, απεριόριστη κατανάλωση επώνυμων ποτών, τουλάχιστον 1 εκδρομή σε μαγευτικά σημεία του Αιγαίου, διασκέδαση εν πλω, λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα.

Η ιδιαίτερη επιτυχία που σημείωσε η ξεχωριστή πρόταση διακοπών της εταιρείας αναγνωρίστηκε το 2017, αποσπώντας το βραβείο Best Service των Cruise Critic Editor’s Pick Αwards 2017, ενώ τον Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises έλαβε την πρώτη θέση στις κατηγορίες Entertainment και Shore Excursions στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, όπου οι ίδιοι οι επιβάτες αξιολόγησαν με άριστα και επιβράβευσαν την εταιρεία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ναυτιλία