SRH MARINE ELECTRONICS S.A.: Πρωτοπόρος στο λανσάρισμα καινοτόμων και οικονομικά συμφερουσών λύσεων

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 19:48
UPD:07/06/2018 10:37
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Του Ιωάννη Λαδερού
Ο κ. Ιωάννης Λαδερός είναι CEO της SRH MARINE SAIT

Η εταιρεία SRH MARINE ELECTRONICS S.A., με εικοσαετή παρουσία στον χώρο της ναυτιλίας και στην παροχή πολυδιάστατων υπηρεσιών στους εκατοντάδες πελάτες της, υπήρξε ανέκαθεν πρωτοπόρος και ταγός στο λανσάρισμα νέων, καινοτόμων και οικονομικά συμφερουσών λύσεων, ακολουθώντας πάντοτε τους διεθνείς κανονισμούς και ενστερνιζόμενη τις ανάγκες της κάθε εποχής.

Ο CEO της εταιρείας μας κύριος Ιωάννης Λαδερός, έπειτα από πολύμηνη προεργασία και με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας -υπαρχόντων και εν δυνάμει- βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι πλέον διαθέσιμο το νέο προϊόν μας «SRH Total Bridge - Full Maintenance Agreements - Bridge Cover Facility by Fenchurch Faris», ένα προϊόν καινοτόμο και πρωτοπόρο στα ναυτικά χρονικά.

Το ως άνω προϊόν απευθύνεται σε κάθε ναυτιλιακή ή διαχειρίστρια εταιρεία ανά τον κόσμο, ανεξαρτήτως του μεγέθους του στόλου της, η οποία επιθυμεί να μεταφέρει τη συνολική ευθύνη της τεχνικής διεύθυνσης και διαχείρισης της γέφυρας των πλοίων της σε μία τρίτη εξειδικευμένη εταιρεία, προκειμένου να αφοσιωθεί αποκλειστικώς και μόνον στη βασική δραστηριότητά της.

Η εταιρεία SRH, στο πλαίσιο προώθησης του ως άνω προϊόντος, προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτου της, οι οποίες, ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς, έγκεινται σε: τεχνική υποστήριξη - εκπόνηση, παρακολούθηση και υλοποίηση πλάνου συντήρησης, εναρμονισμένου με τους τρέχοντες κανονισμούς - εκπαίδευση - επιθεωρήσεις και εργασίες συντήρησης, οι οποίες παρέχονται βάσει προκαθορισμένης συμφωνίας και προσυμφωνημένου περιοδικώς καταβαλλόμενου τιμήματος.

Όπως καθίσταται εύκολα αντιληπτό εκ των ανωτέρω, το νέο προϊόν μας ελαχιστοποιεί τους κινδύνους κάθε πελάτου ή διαχειριστή στόλου και του παρέχει τη δυνατότητα να προβεί σε έναν έγκυρο, έγκαιρο και αξιόπιστο οικονομικό προγραμματισμό των ως άνω υποχρεώσεών της, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο δύναται να εξελίσσεται και να τροποποιείται, ούτως ώστε να καλύπτει συνεχώς τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Ωστόσο, η ειδοποιός διαφορά του ως άνω προϊόντος από αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στη ναυτιλιακή αγορά και προσφέρουν συναφείς υπηρεσίες, εδράζεται στη συνεργασία μας και την πολύτιμη συνδρομή της εταιρείας FENCHURCH FARIS, η οποία έρχεται να προσδώσει στο προϊόν μας τα στοιχεία εκείνα με τις εξασφαλίσεις που επιζητά κάθε ναυτιλιακή εταιρεία και τα οποία δεν προσφέρονται έως και σήμερα από κανένα αντίστοιχο ανταγωνιστικό προϊόν.

Η εταιρεία FENCHURCH FARIS απασχολεί προσωπικό άνω των 120 ατόμων και διαθέτει σημαντική παρουσία σε όλη τη Μέση Ανατολή και στην Ευρώπη, με γραφεία στην Αθήνα, το Κουβέιτ, το Αμπού Ντάμπι, το Ντουμπάι, το Αμμάν, το Ριάντ, το Al Khobar, το Muscat και το DIFC.

Η Fenchurch Faris συνεργάζεται στενά με την εταιρεία Lloyd’s Brokers, προκειμένου να συνδυάσει την αραβική τεχνογνωσία με τον επαγγελματισμό του Lloyd’s. Οι συνεργάτες τους στο Λονδίνο παρέχουν εξειδικευμένους τομείς εμπειρίας, γνώσης και πρόσβασης στις παγκόσμιες ασφαλιστικές αγορές με σωστή κατάρτιση και παροχή πληροφοριών σχετικά με την παγκόσμια ασφαλιστική αγορά.

Το φάσμα των πελατών της περιλαμβάνει μεταξύ της πληθώρας ναυτιλιακών, κατασκευαστικών, εμπορικών και βιομηχανικών εταιρειών, ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές εταιρείες που χρειάζονται επαγγελματική και συμβουλευτική διαχείριση. Η Fenchurch Faris μπορεί να παρέχει συμβουλές εμπειρογνωμόνων σε οποιαδήποτε ξένη ή εγχώρια οντότητα σε όλα τα θέματα ασφάλισης, αντασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων.

Συνοψίζοντας, η εταιρεία SRH, παραμένοντας πιστή στις αρχές και τα ιδεώδη της τα οποία με την πάροδο των ετών την έχουν αναγάγει σε έναν από τους βασικούς συντελεστές της ναυτιλιακής αγοράς, θα συνεχίσει με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα της να προσφέρει ανταγωνιστικά και πρωτοπόρα προϊόντα και υπηρεσίες, κινούμενη πάντοτε και δρώσα με γνώμονα το συμφέρον των πελατών της και τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τους.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ναυτιλία