Επιμέλεια: Φάνης Ζώης

FDL Group: Ιδανικός συνδυασμός ανθρώπων, συστημάτων, διαδικασιών και υπηρεσιών

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 16:53
UPD:22/02/2018 12:24
A- A A+

O Όμιλος FDL παρέχει εξειδικευμένες λύσεις logistics συνδυάζοντας ιδανικά τους ανθρώπους, τις διαδικασίες και τα συστήματα. Η μητρική εταιρεία του Ομίλου, FOODLINK Α.Ε,. η μόνη εταιρεία του κλάδου εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ιδρύθηκε το 1997 με όραμα να γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο κλάδο των Logistics στην Ελλάδα.

Η εξειδικευμένη διευθυντική ομάδα και η πελατοκεντρική της προσέγγιση, απέδωσε σε επιτυχημένες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες. Στις αρχές του νέου έτους, η γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας αποφάσισε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τάξης των 3.001.729,50 ευρώ, θεωρώντας την συγκεκριμένη κεφαλαιακή ενίσχυση ως προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη των εργασιών της και την υλοποίηση του πενταετούς της business plan. 

Αναλυτικότερα, στην επόμενη πενταετία η εταιρεία έχει ως στόχο να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της στα 100 εκατ. ευρώ με ένα EBITDA (κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) επτά εκατ. ευρώ. Η αύξηση αυτή θα προέλθει τόσο μέσα από οργανική ανάπτυξη, όσο και μέσα από εξαγορές, έτσι ώστε στο τέλος της πενταετίας η Foodlink θα κατέχει την πρώτη θέση στον Ελληνικό χώρο των logistics, έχοντας παράλληλα παρουσία στα Βαλκάνια. 

O Πρόεδρος του ομίλου κ. Βασίλης Καρακουλάκης δηλώνει: «Το όραμά μας είναι ο όμιλος FDL να γίνει ο Εθνικός Πρωταθλητής στο χώρο των Logistics, ηγέτης στον Ελληνικό χώρο με παρουσία στα Βαλκάνια. Καθημερινά προσπαθούμε, και είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε όλα τα επίπεδα με τα πιο εξελιγμένα και εξειδικευμένα τεχνολογικά συστήματα, με καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις. Τολμάμε στο καινούργιο, το διαφορετικό και το ανατρεπτικό, αναπτύσσοντας μια νέα γενιά Logistics. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να είναι τόσο περήφανοι για εμάς, όσο κι εμείς είμαστε για εκείνους».

Δείτε το βίντεο της εταιρίας εδώ.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Μεταφορές & Logistics