Αθλητικά
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 12:34

Τένις: Στα προημιτελικά του US Open Τζόκοβιτς και Σ. Γουίλιαμς

Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ αποδείχθηκε αξιόλογος αντίπαλος, όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ανώτερος και στο τέλος νίκησε απλά ο καλύτερος, που φυσικά ήταν ο Σέρβος άσος.

 

O Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ αποδείχθηκε αξιόλογος αντίπαλος, όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ανώτερος και στο τέλος νίκησε απλά ο καλύτερος, που φυσικά ήταν ο Τζόκοβιτς.

Ο "Νόλε" νίκησε τον Ισπανό αντίπαλό του με 3-1 (6-3, 4-6, 6-4, 6-3) ύστερα από έναν αγώνα που διήρκεσε 3 ώρες (και τρία λεπτά) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Αγούτ, τον Φελιθιάνο Λόπεθ.

Ο Σέρβος άσος, που παραμένει εδώ και πολύ καιρό στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης αυξάνοντας συνεχώς τη διαφορά από τους υπόλοιπους, έγινε έτσι ο πρώτος τενίστας που συμπλήρωσε 60 νίκες στο 2015!

Πρόβλημα για να προκριθεί στους "8" δεν είχε ούτε η Αμερικανίδα Σερένα Γουίλιαμς, η οποία απέναντι στη συμπατριώτισσά της Μάντισον Κις χρειάστηκε κάτι περισσότερο από μια ώρα παιχνιδιού για να επικρατήσει με 2-0 (6-3, 6-3).

Στα προημιτελικά η 33χρονη αθλήτρια, επίσης Νο 1 στον πλανήτη, θα αντιμετωπίσει την αδελφή της, Βίνους Γουίλιαμς, απέχοντας μόλις τρεις νίκες από το Grand Slam, δηλαδή την κατάκτηση και των τεσσάρων μεγάλων τουρνουά της χρονιάς το ίδιο έτος.