Πολιτιστικά
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 08:10

«Blindspot»: Η Jaimie Alexander πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του NBC

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Jaimie Alexander, η οποία τράβηξε τα βλέμματα με την εμφάνισή της στο «Thor: The Dark World», πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά μυστηρίου του NBC, «Blindspot».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Jaimie Alexander, η οποία τράβηξε τα βλέμματα με την εμφάνισή της στο «Thor: The Dark World», πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά μυστηρίου του NBC, «Blindspot».

Ο πιλότος της νέας σειράς - σε σκηνοθεσία Mark Pellington («U2 3D»), σενάριο Martin Gero («Stargate: Atlantis») και παραγωγή Greg Berlanti («The Mysteries of Laura», «The Flash», «Arrow») - έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες, ενώ η 31χρονη Jaimie Alexander «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Είναι νύχτα στην Times Square της Νέας Υόρκης. Πολύχρωμες φωτεινές επιγραφές, πλήθος κόσμου που περπατάει, γελάει, πάει να διασκεδάσει, να δουλέψει, να κοιμηθεί. Στη μέση της πλατείας, ένας αστυνομικός παρατηρεί έναν παρατημένο ταξιδιωτικό σάκο και ρωτάει δεξιά και αριστερά, μήπως βρει σε ποιον ανήκει. Η ετικέτα - στην οποία συνήθως υπάρχει το όνομα του ιδιοκτήτη - γράφει «καλέστε το FBI».

Ο σάκος ξαφνικά κινείται. Το φερμουάρ ανοίγει και από μέσα αρχίζει να ξεπροβάλει μια κοπέλα, η οποία κοιτάει έντρομη γύρω της. Είναι ολόγυμνη και το κορμί της καλύπτεται ολόκληρο από περίεργα τατουάζ, σχέδια, ιδεογράμματα, και μια μεγάλη επιγραφή στην πλάτη της, με το όνομα του πράκτορα του FBI, Kurt Weller.

Η κοπέλα δεν ξέρει ποια είναι, δεν ξέρει πώς και γιατί βρέθηκε εκεί, τί δουλειά έχουν τα τατουάζ στο σώμα της. Δεν ξέρει πώς γίνεται να καταλαβαίνει και να μιλάει άπταιστα κινέζικα. Ούτε πώς γίνεται να γνωρίζει από πολεμικές τέχνες.

Όταν ο Kurt Weller και οι άλλοι πράκτορες του FBI αντιλαμβάνονται ότι καθένα από τα τατουάζ στο σώμα της αφορούν εγκλήματα που χρήζουν εξιχνίασης, τότε η υπόθεση μπλέκει ακόμα περισσότερο. Η έρευνα θα αρχίσει να οδηγεί όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για την ταυτότητά της και τα μυστήρια που πρόκειται να αποκαλυφθούν.

[email protected]