Αθλητικά
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 17:39

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο Εσιέν, Τελάντερ στο φιλικό με Αιγάλεω

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με το Αιγάλεω έδωσε ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί, στο οποίο οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 5-0. Η είδηση του ματς ήταν η πρώτη συμμετοχή του Μίκαελ Εσιέν μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς του στα μέσα του καλοκαιριού. Όπως είχε προαναγγείλει πριν το ματς με την Καλλονή ο Γιάννης Αναστασίου ο Γκανέζος αμυντικός μέσος θα έπαιζε πρώτα σε ένα-δύο φιλικά και κατόπιν θα επέστρεφε στην αποστολή επίσημου αγώνα.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με το Αιγάλεω έδωσε ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί, στο οποίο οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 5-0. Η είδηση του ματς ήταν η πρώτη συμμετοχή του Μίκαελ Εσιέν μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς του στα μέσα του καλοκαιριού.

Όπως είχε προαναγγείλει πριν το ματς με την Καλλονή ο Γιάννης Αναστασίου ο Γκανέζος αμυντικός μέσος θα έπαιζε πρώτα σε ένα - δύο φιλικά και κατόπιν θα επέστρεφε στην αποστολή επίσημου αγώνα.

Αυτό συνέβη σήμερα με τον 35χρονο άσο να αγωνίζεται για 65 λεπτά, προτού παραχωρήσει την θέση του στον Αγγελόπουλο. Στο διάστημα αυτό έδειξε ότι του λείπει η φυσική κατάσταση, αλλά η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη και σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Ντεμπούτο έκανε και ο Τελάντερ, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, δείχνοντας ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι πανέτοιμος.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ατζαγκούν, ενώ σκόραραν και οι Κλωναρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Καλτσάς. Ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε τους: Γιαννακόπουλο, Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο, Τελάντερ, Χουχούμη, Εσιέν (65’ Αγγελόπουλος Β.), Κουτρουμπή, Δώνη, Ατζαγκούν, Καλτσά, Κλωναρίδη.

Οι Καρέλης, Νίνης και Πράνιτς απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και Κροατίας.