Αθλητικά
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 15:37

ΑΠΟΕΛ: «Τέλος» ο Πασιένσια

Το «τέλος» της συνεργασίας της με τον Ντομίνγκος Πασιένσια ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ και «προ των πυλών» της κυπριακής ομάδας βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Το «τέλος» της συνεργασίας της με τον Ντομίνγκος Πασιένσια ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ και «προ των πυλών» της κυπριακής ομάδας βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ από το Champions League ανάγκασε τη διοίκηση να προχωρήσει στην απομάκρυνση του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος «πλήρωσε το μάρμαρο» για την αποτυχία κόντρα στην Αστάνα από το Καζακστάν. 

Η ανακοίνωση: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Domingos Paciencia και τους βοηθούς προπονητές Bruno Mura και Nuno Baptista.

Η συμφωνία με τον κ.Paciencia προέβλεπε ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League. Στη περίπτωση αποτυχίας εκπλήρωσης του συγκεκριμένου στόχου υπήρχε ειδικός όρος ολοκλήρωσης της συνεργασίας με συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης. Όρος που εφαρμόστηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του επαναληπτικού αγώνα για τα play off του UEFA Champions League.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους κ.Paciencia, Mura και Baptista για την συνεργασία και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στη καριέρα τους».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια φέρεται ωςο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Πασιένσια στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ. Ο Γεωργιανός γνωρίζει πολύ καλά το κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί και ως παίκτης και ως προπονητής από την Ανόρθωση, ενώ από τον περασμένο Νοέμβριο βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της εθνικής Γεωργίας.