Αθλητικά
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 19:56

Αγγλία: Πρώτες απώλειες για Γιουνάιτεντ και Λέστερ

Η πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα είναι γεγονός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και μάλιστα εντός έδρας...

 

Η πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα είναι γεγονός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και μάλιστα εντός έδρας...

Η ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Νιούκαστλ στο "Ολντ Τράφορντ", στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, διακόπτοντας το σερί των δύο νικών στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Στις υπόλοιπες σημερινές συναντήσεις, με χατ-τρικ του Κάλουμ Γουίλσον η "νεοφώτιστη" Μπόρνμουθ πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στην κατηγορία επικρατώντας 4-3 της Γουέστ Χαμ στο "Άπτον Παρκ".

Το συγκρότημα της νότιας ακτής, που είχε χάσει τα πρώτα δύο παιχνίδια του με 0-1, βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο χάρις δύο γκολ του Γουίλσον (11΄, 28΄), όμως τα "σφυριά" ισοφάρισαν με πέναλτι του Μαρκ Νομπλ (48΄) και γκολ του Σεΐκου Κουγιάτε (53΄).

Ο Μαρκ Πουγκ έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ τα "κεράσια" στο 66ο λεπτό, ο Γουίλσον έκανε το 2-4 με πέναλτι στο 79΄ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μάιγκα στο 82΄. 

Το απόλυτο τελείωσε και για την Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 (82΄ Μαρέζ - 81΄ Ντέλε Άλι) με την Τότεναμ, το ίδιο αποτέλεσμα καταγράφηκε στη συνάντηση Νόριτς-Στόουκ (28΄ Μάρτιν - 11΄ Ντιούφ) και Σάντερλαντ-Σουόνσι (62΄ Ντεφόε - 45΄+ Γκομίς).

Τέλος, με γκολ των Σκοτ Νταν (71΄) και Μπακαρί Σακό (88΄) η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 2-1 την Άστον Βίλα, που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με αυτογκόλ του Πάπε Ντιαγιέ Σουαρέ στο 77ο λεπτό.