Πολιτική
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Βελτιωμένο καιρό, σχεδόν σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς σποραδικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Το πρωΐ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και το βράδυ τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις. Το πρωΐ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς και στα νότια μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις. Το πρωΐ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις τοπικά στα βόρεια αυξημένες. Το πρωΐ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Το πρωΐ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά μετά το μεσημέρι. Το βράδυ είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται ζεστός και υγρός καριός με αραιές νεφώσεις, που το απόγευμα κατά τόπους θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί στα δυτικά μέτριοι και αργότερα ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στα ανατολικά ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα ισχυροί. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.