Πολιτιστικά
Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015 13:17

Αγνοείται η έφηβη κόρη της ηθοποιού Ρόζι Ο' Ντόνελ

Από τις 11 Αυγούστου, οπότε την είδαν για τελευταία φορά στη Νέα Υόρκη μαζί με τον σκύλο της, αγνοείται η 17χρονη κόρη της ηθοποιού Ρόζι Ο' Ντόνελ, Τσέλσι.

Από τις 11 Αυγούστου, οπότε την είδαν για τελευταία φορά στη Νέα Υόρκη, αγνοείται η 17χρονη κόρη της ηθοποιού Ρόζι Ο' Ντόνελ, Τσέλσι.

Η 53χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός τόνισε ότι η έφηβη, η οποία έφυγε από το σπίτι μαζί με το σκύλο θεραπείας της, ένα μικρό τεριέ, έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά της και χρειάζεται ιατρική φροντίδα.

Η τοπική αστυνομία αναζητά από την Κυριακή το κορίτσι στο Ρόκλαντ Κάουντι, περίπου 32 χιλιόμετρα βορείως του Μανχάταν.
Η Ρόζι Ο'Ντόνελ, η οποία εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά «The Fosters», βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη βιολογική μητέρα της Τσέλσι για την κηδεμονία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σκανδαλοθηρικού «The Daily Beast», η ηθοποιός φέρεται ότι υιοθέτησε το κορίτσι όταν η βιολογική μητέρα του υπέγραψε τα χαρτιά της υιοθεσίας όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η Ο' Ντόνελ βρίσκεται επίσης σε δικαστική διαμάχη με την εν διαστάσει σύζυγό της, τη Μισέλ Ράουντς, για την κηδεμονία της κόρης τους Ντακότα, 2 ετών. Η ηθοποιός έχει άλλα τρία παιδιά.

naftemporiki.gr