Πολιτική
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Ζεστό και υγρό καιρό, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με βαθμιαία επικράτηση ισχυρών νοτίων ανέμων και τοπικές βροχές στα δυτικά.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία. Το πρωΐ, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο το απόγευμα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές και στα βορειοδυτικά πιθανώς καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολικλή Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι και στις ανατολικότερες περιοχές, πρόσκαιρα, ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοίλ μέτριοι και βαθμιαία ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, που στις βορειότερες περιοχές θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί μέτρια, βαθμιαία ισχυροί και στα βόρεια πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και το απόγευμα τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και αργότερα μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

O καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, προβλέπει για αύριο, Τέταρτη, η ΕΜΥ, οι οποίες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση και στην υπόλοιπη χώρα δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.