Αθλητικά
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 14:29

Μπιτς βόλεϊ: Βλέπουν ''τετράδα'' στο Κλάγκενφουρτ οι Αρβανίτη, Τσιαρτσιάνη

Συνέχεια στην εξαιρετική πορεία τους στο τουρνουά του Κλάγκενφουρτ (Αυστρία) έδωσαν σήμερα οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, που προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του τελικού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Συνέχεια στην εξαιρετική πορεία τους στο τουρνουά του Κλάγκενφουρτ (Αυστρία) έδωσαν σήμερα οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, που προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του τελικού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι δύο Ελληνίδες πέτυχαν μεγάλη νίκη ύστερα από σούπερ ντέρμπι με το νούμερο 5 του ταμπλό, τις Ισπανίδες Λιλιάνα, Μπακερίθο, των οποίων επικράτησαν με 2-1 (16-21, 23-21, 15-10) ύστερα από 55 λεπτά.

«Απέναντι στις Ισπανίδες, οι οποίες φέτος έχουν κάνει εξαιρετική χρονιά, ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κι αυτό κάναμε» δήλωσε το εθνικό δίδυμο, που στις 17:00 το απόγευμα έχει νέα ''μάχη'' απέναντι στις Γερμανίδες Λούντβιχ, Βάλκενχορστ για μια θέση στην τετράδα. 

«Η γερμανική ομάδα είναι το φαβορί, δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά, εδώ που έχουμε φτάσει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο» τόνισαν οι δύο αθλήτριες.