Αθλητικά
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 14:04

FIFA: Η Ασία στηρίζει Πλατινί στις εκλογές

Οι πιθανότητες να είναι ο Μισέλ Πλατινί ο επόμενος πρόεδρος της FIFA αυξάνονται σταθερά και καθημερινά, καθώς όλο και περισσότεροι παράγοντες με μεγάλη επιρροή στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητάς του.

 

Οι πιθανότητες να είναι ο Μισέλ Πλατινί ο επόμενος πρόεδρος της FIFA αυξάνονται σταθερά και καθημερινά, καθώς όλο και περισσότεροι παράγοντες με μεγάλη επιρροή στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Αυτή τη φορά ήταν ο σεΐχης Σαλμάν μπιν Ιμπραήμ Αλ Καλίφα, ο πρόεδρος της Ασιατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο οποίος δήλωσε από την Κουάλα Λουμπούρ ότι θα στηρίξει την προσπάθεια του επικεφαλής της UEFA να διαδεχθεί τον Σεπ Μπλάτερ.

Ο Αλ Καλίφα κάλεσε ευθέως τις Ομοσπονδίες που θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία να επιλέξουν τον 60χρονο Γάλλο αξιωματούχο για την ηγεσία της FIFA.

«Ελπίζω ότι ο Πλατινί είναι ο μοναδικός υποψήφιος και πως όλοι θα ψηφίσουν αυτόν» δήλωσε ο σεΐχης. «Η εκλογή του θα έφερνε σταθερότητα και μια πιο ήπια επιστροφή στην ομαλότητα» πρόσθεσε.