Αθλητικά
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 22:33

Ήττα Ολυμπιακού (2-3) από Φενέρμπαχτσε στο ''Afyon Cup''

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-3 από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά ''Afyon Cup''.

 

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-3 από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά ''Afyon Cup''.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' έχασαν λόγω της αμυντικής αδυναμίας τους, ειδικά στους στόπερ όπου έπαιξαν με... υπηρεσιακό δίδυμο (Αυλωνίτης, Βούρος), απέναντι σε μια ομάδα έτοιμη να ριχτεί στη μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρά τις αδυναμίες του, λόγω της ελλιπούς σε σχέση με την αντίπαλό του προετοιμασίας αλλά και της απουσίας βασικών παικτών της, η πειραϊκή ομάδα στάθηκε καλά και έβγαλε ποδοσφαιρικό εγωισμό.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ενώ ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 3-1 όχι μόνο δεν παράτησε το παιχνίδι αλλά μείωσε με έξοχο γκολ του Ντομίνγκες στο 89΄, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Αργεντινός μαέστρος της ελληνικής ομάδας απείλησε άμεσα με ισοφάριση εκτελώντας φάουλ έξω από την περιοχή, που απέκρουσε ο Ντεμιρέλ.

Η Φενέρ προηγήθηκε στο 10΄ με τον Σο, που πήδηξε για την κεφαλιά ανενόχλητος, αλλά στο 25΄ ο Μπουχαλάκης με ωραία κίνηση και πάσα στον κενό χώρο βρήκε τον Χάρα, ο οποίος ανατράπηκε από τον Τούρκο τερματοφύλακα και ο Φορτούνης ισοφάρισε από τα 11 μέτρα.

Στο 31΄ και σε βαθιά μπαλιά του Κγιάερ ο Αυλωνίτης έκανε κακό υπολογισμό της φάσης, ο Ρομπέρτο βγήκε και απέκρουσε το αρχικό σουτ αλλά στο ''ριμπάουντ'' ο Φερναντάο έγραψε με ''σκροπ'' το 2-1 για την ομάδα του.

Στο 63ο λεπτό οι Τούρκοι έφτασαν στο 3-1, όταν ο Σενέρ σέντραρε και ο Ουιγκάρ σκόραρε, για να μειώσει στο 89΄ ο Τσόρι στο τελικό 2-3: στην μπαλιά του Ντοσεβί έφερε την μπάλα μπροστά του με το τακουνάκι (!) και πλάσαρε στην κίνηση, σημειώνοντας ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης.