Αθλητικά
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 16:13

Ολυμπιακός: Η ''μάχη'' του Κολοβού για μια θέση στο ρόστερ

Πριν από μερικές ημέρες οι πληροφορίες ήθελαν τον Δημήτρη Κολοβό να αναζητά την τύχη του σε άλλο σύλλογο, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο νεαρός επιθετικός δεν είχε καταφέρει να πείσει τον Μάρκο Σίλβα στις πρώτες προπονήσεις.

 

Πριν από μερικές ημέρες οι πληροφορίες ήθελαν τον Δημήτρη Κολοβό να αναζητά την τύχη του σε άλλο σύλλογο, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο νεαρός επιθετικός δεν είχε καταφέρει να πείσει τον Μάρκο Σίλβα στις πρώτες προπονήσεις.

Η κατάσταση, όμως, φάνηκε να αλλάζει τις τελευταίες ημέρες και ο Κολοβός δηλώνει έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί για να βρει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για τον εαυτό του στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν την προετοιμασία των ''ερυθρόλευκων'', επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η προσπάθεια της ομάδας ως προς το ''χτίσιμό'' της έχει ακόμη δρόμο.

«Πιστεύω ότι έκανα ένα καλό παιχνίδι (εναντίον της Ρίζεσπορ) και προσπάθησα να βγάλω τον καλό μου εαυτό. Δουλεύουμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και η προετοιμασία είναι τέτοια που έχει ενδιαφέρον και κάτι διαφορετικό. Και για εμένα είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και νομίζω ότι έχω καλύτερη ψυχολογία» επισήμανε.

«Από εκεί και πέρα ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει και θα πάρει τις αποφάσεις του για το ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ και θα προσπαθώ συνέχεια και ελπίζω να πείσω τον κύριο Σίλβα ότι μπορεί να υπολογίζει σε εμένα. Στον Ολυμπιακό υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και ξέρουμε όλοι τις δυσκολίες που συναντάμε» πρόσθεσε ο Κολοβός.

Όσο για τη φετινή προετοιμασία; «Ήταν διαφορετική από αυτή που κάναμε πέρσι με την κύριο Μίτσελ και γνωρίσαμε καινούργια πράγματα. Θέλουμε ακόμα δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που χρειάζεται. Για τον νέο Ολυμπιακό δεν πρέπει να βγάζει κανείς συμπεράσματα γιατί ακόμα έχουμε δρόμο και πολύ δουλειά μπροστά μας».