Αθλητικά
Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 16:35

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Πάρντο

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι πια με κάθε επισημότητα ο Φελίπε Πάρντο, αφού η πειραϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του Κολομβιανού ακραίου επιθετικού.

 

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι πια με κάθε επισημότητα ο Φελίπε Πάρντο, αφού η πειραϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του Κολομβιανού ακραίου επιθετικού.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φελίπε Πάρντο» κοινοποίησε η πρωταθλήτρια Ελλάδας, που ενέταξε στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος κατά την τελευταία διετία, παίζοντας στην Μπράγκα, έκανε 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 19 γκολ και 14 ασίστ.

«Είναι μία καλή ευκαιρία για εμένα να ''μεγαλώσω'' ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα. Θα κάνουμε προσπάθεια για να έχουμε χαρά στο γήπεδο, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Οι συμπαίκτες μου και εγώ θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Πάρντο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και τη διοίκηση της Μπράγκα, για όλη την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδειξαν. Αυτά τα δύο χρόνια που ήμουν εκεί ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε επιτυχίες» πρόσθεσε.