Αθλητικά
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 13:27

Μπάσκετ: Κοντά στον Χάκετ ο Ολυμπιακός

Θέμα χρόνου είναι πια η μετακίνηση του Ντάνιελ Χάκετ στον Ολυμπιακό, με τον ιταλικό Τύπο να αναφέρει ότι Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε προφορικά με τον φιναλίστ της Ευρωλίγκας και θα ανακοινωθεί ως το τέλος της εβδομάδας.

 

Θέμα χρόνου είναι πια η μετακίνηση του Ντάνιελ Χάκετ στον Ολυμπιακό, με τον ιταλικό Τύπο να αναφέρει ότι Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε προφορικά με τον φιναλίστ της Ευρωλίγκας και θα ανακοινωθεί ως το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 27χρονος αθλητής πρόκειται να υπογράψει διετές συμβόλαιο στον πρωταθλητή Ελλάδας με συνολικές απολαβές που θα «αγγίζουν» τα 1,8 εκατομμύρια δολάρια. 

Αυτές τις ημέρες ο Χάκετ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και προπονείται στο καμπ των Νικς, όμως είναι δύσκολο να βρει συμβόλαιο και προκειμένου να περιμένει ρισκάροντας να χάσει πολύ καλές ευκαιρίες στην Ευρώπη, επέλεξε την ασφάλεια και, σαφώς, ένα πολύ καλό deal.

Ο ικανός γκαρντ είχε μάλιστα συζήτηση με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ για να δει παίκτες στα καμπ των ομάδων του NBA.