Αθλητικά
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 16:05

Μπάσκετ: Δημοφιλέστερος στην Α1 ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης κατέγραψε φέτος την καλύτερη χρονιά του από τότε που «μετακόμισε» στον Ολυμπιακό, οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον τελικό της Ευρωλίγκας και έδρεψε την καθολική αναγνώριση.

 

Ο Βασίλης Σπανούλης κατέγραψε φέτος την καλύτερη χρονιά του από τότε που «μετακόμισε» στον Ολυμπιακό, οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον τελικό της Ευρωλίγκας και έδρεψε την καθολική αναγνώριση.

Ο διεθνής γκαρντ αναδείχθηκε ως ο δημοφιλέστερος αθλητής στην Α1 Ανδρών, μέσα από την ψηφοφορία που διενεργήθηκε μεταξύ 5.700 φιλάθλων.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συγκέντρωσε 1722 ψήφους και κατάκτησε την πρώτη θέση στη σχετική κατηγορία, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό σερί της ομάδας του στα φετινά βραβεία. 

Ως γνωστόν ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής, ο Μπράιαν Ντάνστον καλύτερος αμυντικός, ενώ οι Γιώργος Πρίντεζης, Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Σλούκας ψηφίστηκαν ως μέλη της κορυφαίας πεντάδας.