Αθλητικά
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 14:17

NBA: Χίμπερτ στους Λέικερς, Τελέτοβιτς στο Φοίνιξ

Σημαντική ενίσχυση για τους Λος Άντζελες Λέικερς στη θέση του σέντερ, καθώς υπέγραψαν και ανακοίνωσαν τον «θηριώδη» (2,18μ.) Ρόι Χίμπερτ.

 

Σημαντική ενίσχυση για τους Λος Άντζελες Λέικερς στη θέση του σέντερ, καθώς υπέγραψαν και ανακοίνωσαν τον «θηριώδη» (2,18μ.) Ρόι Χίμπερτ.

Ο Χίμπερτ αποκτήθηκε από την Ιντιάνα με ανταλλαγή, καθώς η ομάδα του Λ.Α. πρόσφερε μια μελλοντική επιλογή στα ντραφτ, από τον δεύτερο γύρο. 

Ο 28χρονος παίκτης αγωνίζεται μια επταετία στο αμερικανικό πρωτάθλημα, είναι δύο φορές All Star και την περασμένη περίοδο είχε μέσο όρο 10,6 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 1,6 τάπες ανά αγώνα, παίζοντας 25,3 λεπτά. 

Σε άλλη μετακίνηση, ο Μίρζα Τελέτοβιτς άφησε ύστερα από τρία χρόνια τους Νετς για να μετακομίσει στην Αριζόνα και να παίξει στους Φοίνιξ Σανς, με τους οποίους υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο για 5.5 εκ. δολάρια.

Πέρυσι ο χαρισματικός σουτέρ δεν έκανε τη χρονιά που θα ήθελε, λόγω προβλημάτων στα πνευμόνια. Συγκεκριμένα, ο Τελέτοβιτς έπαιξε μόνο σε 40 αγώνες, στους οποίους είχε μέσο όρο 8,5 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.