Αθλητικά
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 23:28

NBA: Έμεινε στο Κλίβελαντ ο Λεμπρόν

Οι Καβαλίερς και ο Λεμπρόν Τζέιμς θα συνεχίσουν για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο να συνυπάρχουν, με κοινό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος που φέτος τους στέρησε το Γκόλντεν Στέιτ του Στιβ Κάρι.

 

Οι Καβαλίερς και ο Λεμπρόν Τζέιμς θα συνεχίσουν για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο να συνυπάρχουν, με κοινό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος που φέτος τους στέρησε το Γκόλντεν Στέιτ του Στιβ Κάρι.

Ο «βασιλιάς» είπε το «ναι» στην πρόταση του Κλίβελαντ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας (1+1) έναντι 46,9 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το καλοκαίρι του 2017, με το σάλαρι καπ να εκτινάσσεται στα 108 εκ. θα έχει την ευκαιρία να υπογράψει το τελευταίο πολυετές συμβόλαιο με τους ''ιππότες''. 

Την περίοδο 2016-2017 ο Τζέιμς θα έχει επιλογή είτε να παραμείνει για άλλον ένα χρόνο με 24 εκ. δολάρια είτε να μείνει ελεύθερος διεκδικώντας ετήσιες απολαβές πάνω από 30 εκ.

Να επισημανθεί ότι ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του Κλίβελαντ είναι ο πέμπτος παίκτης που ανανέωσε στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, μετά τους Κέβιν Λοβ, Τριστάν Τόμπσον, Ιμαν Σούμπερτ και Κάιρι Ίρβινγκ.