Αθλητικά
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 17:00

Ευρωλίγκα: Δηλώσεις Χρ. Σταυρόπουλου για την κλήρωση του Ολυμπιακού

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, έχει πλέον αρκετή πείρα από... κληρώσεις και φάιναλ-4 στην Ευρωλίγκα, ώστε να μπορεί να εκφέρει άποψη για τη σημερινή κλήρωση των «ερυθρόλευκων».

 

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, έχει πλέον αρκετή πείρα από... κληρώσεις και φάιναλ-4 στην Ευρωλίγκα, ώστε να μπορεί να εκφέρει άποψη για τη σημερινή κλήρωση των «ερυθρόλευκων».

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα βρεθεί στον 2ο όμιλο της πρώτης φάσης (κανονική περίοδος), μαζί με τις Αναντολού Εφές, Λαμποράλ Κούτσα, Αρμάνι Μιλάνο, Τσεντεβίτα και Λιμόζ.

Από τη Βαρκελώνη, όπου και διενεργήθηκε η κλήρωση, ο παράγοντας του Ολυμπιακού σχολίασε ότι «σε αυτό το επίπεδο «δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια».

Όπως επισήμανε ο κ. Σταυρόπουλος «γνωρίζετε όλοι ότι οι στιγμές που περνά η πατρίδα μας είναι δύσκολες, ιδιαίτερα τώρα, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Οι επιτυχίες του Ολυμπιακού την τελευταία επταετία πιστεύουμε ότι έδωσαν ένα λόγο στον κόσμο να χαρεί και να αισθανθεί υπερήφανος».

Αναφορικά με το βαθμό δυσκολίας που θα αντιμετωπίσει στην παρούσα φάση ο φιναλίστ της τελευταίας Ευρωλίγκας ο Χρήστος Σταυρόπουλος υπογράμμισε ότι «δεν έχει καμία σημασία να πούμε πάλι τα ίδια, ότι δηλαδή σ' αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες ομάδες και ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια».

Εκείνο που υποσχέθηκε είναι ότι «ο Ολυμπιακός, όπως κάθε χρόνο, θα προσπαθήσει να φτάσει ψηλά με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν ή μπορούν να προκύψουν».