Mag
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 16:13

Αρραβώνας στο κεντρικό γήπεδο του Ουίμπλεντον

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αγώνες στο κεντρικό γήπεδο τένις του Ουίμπλεντον δημιουργούν έντονα συναισθήματα, ιδιαίτερα στους λάτρεις του τένις, με το τουρνουά του Λονδίνου να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες διοργανώσεις για το άθλημα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αγώνες στο κεντρικό γήπεδο τένις του Ουίμπλεντον δημιουργούν έντονα συναισθήματα, ιδιαίτερα στους λάτρεις του τένις, με το τουρνουά του Λονδίνου να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες διοργανώσεις για το άθλημα.

Ωστόσο, η 29χρονη Αμάντα Ρόσιτερ και ο Γκρεγκ Πίρσον, 30 ετών, θα έχουν από εδώ και στο εξής ακόμα σημαντικότερες αναμνήσεις από το κεντρικό γήπεδο του Ουίμπλεντον, κι ας μην έχουν συμμετάσχει σε κάποιο τουρνουά.

Με τη διοργάνωση να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο 30χρονος εξέπληξε τη φίλη του το Σάββατο, όταν γονάτισε μπροστά της ζητώντας της να τον παντρευτεί, την ώρα που το κοινό επιδοκίμαζε και χειροκροτούσε το ζευγάρι.

Όπως δήλωσε η Αμάντα στη βρετανική «Telegraph», αρχικά νόμιζε ότι πρόκειται για αστείο μέχρι να δει το δαχτυλίδι, αφού λίγο καιρό πριν ο Γκρεγκ την είχε πείσει ότι είναι «μόλις τρία χρόνια μαζί», εξηγώντας της πως «είναι πολύ νωρίς για να κάνουν το επόμενο βήμα».

Το ζευγάρι πάντα αστειευόταν για το ότι η επέτειος γνωριμίας τους συμπίπτει με τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Πλέον, την ίδια ακριβώς ημέρα θα είναι και η επέτειος του αρραβώνα τους.

Πάντως, Γκρεγκ και Αμάντα δήλωσαν πως δεν βιάζονται να παντρευτούν, αλλά μάλλον δεν θα προξενούσε έκπληξη σε κανέναν αν και ο γάμος τους λάμβανε χώρα στις 4 Ιουλίου του ερχόμενου έτους…