Αθλητικά
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 22:10

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Όλσεν

Μέλος του ΠΑΟΚ είναι επίσημα από σήμερα ο Ρόμπιν Όλσεν, καθώς ο 25χρονος διεθνής με την Εθνική Σουηδίας τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τις τελευταίες συζητήσεις και υπέγραψε στα γραφεία της ΠΑΕ τετραετές συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο».

 

Μέλος του ΠΑΟΚ είναι επίσημα από σήμερα ο Ρόμπιν Όλσεν, καθώς ο 25χρονος διεθνής με την Εθνική Σουηδίας τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τις τελευταίες συζητήσεις και υπέγραψε στα γραφεία της ΠΑΕ τετραετές συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο».

Ο Όλσεν θα επιστρέψει στη Σουηδία και την Κυριακή 5 Ιουλίου θα ενσωματωθεί στην ομάδα, που βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τους Θεσσαλονικείς, ο Όλσεν δήλωσε «πολύ χαρούμενος που έγινε η επιθυμία μου πραγματικότητα».

Όπως εξήγησε «ήμουν τέσσερα χρόνια στη Μάλμε και θεώρησα ότι ήταν η ιδανική στιγμή για το παραπάνω βήμα. Η πρόταση του ΠΑΟΚ, μιας ομάδας με συνεχείς παρουσίες στην Ευρώπη, ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να αποτελέσω μέλος της νέας ομάδας που έχω μάθει ότι δημιουργείται».