Αθλητικά
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 16:58

Μπάσκετ: Στις 31 Ιουλίου ξεκινά προετοιμασία η Εθνική για το Ευρωμπάσκετ 2015

Την τελευταία ημέρα (31) του Ιουλίου έδωσε ραντεβού με τους διεθνείς ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ 2015.

 

Την τελευταία ημέρα (31) του Ιουλίου έδωσε ραντεβού με τους διεθνείς ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ 2015.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ. Στις 8 Αυγούστου η Ελλάδα θα ταξιδέψει στην Αμβέρσα, όπου θα αντιμετωπίσει την Εθνική Βελγίου, ενώ το διήμερο 14-15 Αυγούστου θα συμμετάσχει σε τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δύο τουρνουά σε ελληνικό έδαφος, αρχικά στην Ξάνθη (21-23 Αυγούστου) με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Ρωσίας, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και της Τσεχίας και ύστερα το «Ακρόπολις» (ΟΑΚΑ, 27-29 Αυγούστου), με τις Τουρκία, Λιθουανία και Ολλανδία.

Τα ονόματα των διεθνών που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία θα ανακοινωθούν από τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα προσεχώς, σε συνέντευξη Τύπου.