Αθλητικά
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 16:43

Μπάσκετ: Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Σλούκα

Στη Φενέρμπαχτσε εντάχθηκε από σήμερα με κάθε επισημότητα ο Κώστας Σλούκας, με τον τουρκικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή γκαρντ για την προσεχή τριετία, με ετήσιες αποδοχές ένα εκατομμύριο ευρώ. 

 

Στη Φενέρμπαχτσε εντάχθηκε από σήμερα με κάθε επισημότητα ο Κώστας Σλούκας, με τον τουρκικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή γκαρντ για την προσεχή τριετία, με ετήσιες αποδοχές ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Ο διεθνής γκαρντ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ύστερα από μια επταετία, καθώς ζητούσε ρόλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Αυτή την εγγύηση παρείχε, κατά δήλωση του αθλητή, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε, με αποτέλεσμα να τον πείσει να αφήσει τους «ερυθρόλευκους», κι ενώ ο Σλούκας είχε πρόταση και από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος προπονητής διαβεβαίωσε τον παίκτη ότι θα του παρέχει εγγυημένα 25 λεπτά ανά αγώνα. Στα 29 φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα ο Σλούκας έπαιζε περίπου, κατά μέσο όρο, 18 λεπτά, με απολογισμό 6.7 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ.