Πολιτική
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 15:45

Βαριές εκφράσεις ανάμεσα σε Ζ. Κωνσταντοπούλου - Ν. Καραθανασόπουλο

Βαριές εκφράσεις για δεύτερη φορά αντάλλαξαν η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής. 

Βαριές εκφράσεις για δεύτερη φορά αντάλλαξαν η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ την αποκάλεσε «κοινή συκοφάντη» και η Πρόεδρος της Βουλής ότι «είναι απρεπής», ενώ του επεσήμανε ότι «χαριεντιζόταν» με τους Βουλευτές της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Γιάννη Τραγάκη.

Αφορμή για την αντιπαράθεση ήταν προηγούμενη αναφορά της κ. Κωνσταντοπούλου ότι στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Λαμπρούλης δεν διαφώνησε να συζητηθεί στην Ολομέλεια το πρώτο πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, ενώ ο κ. Καραθασόπουλος το χαρακτήρισε «καρικατούρα που δεν αντέχει καν σε κριτική».

«Είστε κοινή συκοφάντης» ξεκίνησε την αντιπαράθεση ο κ. Καραθασόπουλος. «Και εσείς είστε απρεπής και δεν τιμάτε τις παραδόσεις του ΚΚΕ», του απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Σε κάποιους που είναι συκοφάντες συμπεριφερόμαστε με τον ανάλογο τρόπο», φώναζε ο κ. Καραθανασόπουλος και συνέχισε σε υψηλούς τόνους: «είπατε ψέματα για την στάση του εκπροσώπου μας στην Διάσκεψη των Προέδρων».

«Δεν μπορεί μία που λέει ψέματα να είναι και τιμητής του ΚΚΕ», πρόσθεσε.

«Δεν τιμάτε τις παραδόσεις του κόμματος από το οποίο προέρχεστε», επανέλαβε η Πρόεδρος της Βουλής. «Είστε μία κοινή συκοφάντρια», είπε ο κ. Καραθανασόπουλος.

«Πρώτον δεν τιμάτε τις παραδόσεις του ΚΚΕ και δεύτερο ελπίζω να καταγράφηκε ο τρόπος με τον οποίο χαριεντιζόσαστε με τον Β. Μεϊμαράκη και τον Γ. Τραγάκη», απάντησε η Πρόεδρος της Βουλής.

Ακολούθησε νέα έκρηξη του βουλευτή του ΚΚΕ που έκανε λόγο για «κουκούλα». «Την βγάλατε την κουκούλα; Επειδή συζητάμε με τους άλλους;», έλεγε και τελικά χρειάσθηκε κατευναστική παρέμβαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

Newsroom naftemporiki.gr