Αθλητικά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 19:08

Ολυμπιακός: Προσέγγιση σε Ντάνστον

Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Μπράιντ Ντάνστον στον Ολυμπιακό φέρονται οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Μπράιντ Ντάνστον στον Ολυμπιακό φέρονται οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Παρά το εντυπωσιακό μπάσιμο και τη μεγάλη προσφορά της Αναντολού Εφές προς τον Αμερικανό (1.8 εκ. δολάρια για 2 χρόνια), οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν το βάζουν κάτω και συναντήθηκαν ήδη με τον παίκτη, ενώ υπήρξε επαφή και με τον εκπρόσωπό του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς από στενό τους συνεργάτη.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σκινδήλιας εξέφρασε στο Σέρβο ατζέντη την επιθυμία του Ολυμπιακού να διατηρήσει στο ρόστερ του για τρίτη χρονιά τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, προσφέροντας σημαντική αύξηση στις αποδοχές του που έφταναν τα 550.000 δολάρια ετησίως. Ο Ολυμπιακός ανέβασε την προσφορά του κατά 100.000 δολάρια, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμη και στα 700.000.

Στη συνέχεια....ανέλαβαν δράση οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, Παναγιώτης και Γιώργος, οι οποίοι την περασμένη Τρίτη συναντήθηκαν με τον παίκτη, μετά από επιθυμία του ίδιου. Στην επαφή που είχαν ο Ντάνστον εξέφρασε στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ τις προθέσεις του για το μέλλον του, χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω.

Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού έκαναν την προσφορά τους στον Αμερικανό, χωρίς να υπάρξει συμφωνία. Ο νεαρός σέντερ ζήτησε ολιγοήμερη προθεσμία να το σκεφτεί κι αναμένεται η απάντησή του.

Χθες, Πέμπτη, υπήρξε συνάντηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Κώστα Σλούκα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήγησε στον 25χρονο γκαρντ το πλάνο του για την ομάδα της νέας σεζόν, του μίλησε για το ρόλο που σκοπεύει να του δώσει την επόμενη χρονιά και θα ακολουθήσει συνάντηση του μάνατζερ του παίκτη με τη διοίκηση, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.