Αθλητικά
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 17:19

Βόλεϊ: Διπλό «χτύπημα» από Ολυμπιακό

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, που απόκτησε τον κεντρικό Χρήστο Παπαδόπουλο και τον πασαδόρο Κώστα Στιβαχτή.

 

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, που απόκτησε τον κεντρικό Χρήστο Παπαδόπουλο και τον πασαδόρο Κώστα Στιβαχτή.

Ο Παπαδόπουλος είχε μια εξαιρετική χρονιά πέρυσι με τον Φοίνικα Σύρου, που όπως φαίνεται ήταν το εφαλτήριο για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του 

Από την πλευρά του ο Στιβαχτής, που επιστρέφει στην πειραϊκή ομάδα για να πλαισιώσει τον Ντίμα Φιλίποφ στη θέση «1», ενίσχυσε τα τελευταία δύο χρόνια τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση για Παπαδόπουλο:

«Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 25/11/1986, έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται ως κεντρικός. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Φοίνικα Σύρου».

Η ανακοίνωση για Στιβαχτή:

«Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Στιβαχτή. Ο διεθνής βολεϊμπολίστας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους και θα πλαισιώσει τη θέση του πασαδόρου, μαζί με τον Ντίμα Φιλίποφ.

Ο Κώστας Στιβαχτής είναι γεννημένος στις 22/5/1980, έχει ύψος 1.86 και τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό».