Αθλητικά
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 13:09

Αργεντινή: Επιστρέφει στην Μπόκα Τζούνιορς ο Τέβες

Η επίσημη ανακοίνωση μπορεί να είναι ακόμη μακριά, όμως ο Κάρλος Τέβες είναι πια πολύ πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς.

 

Η επίσημη ανακοίνωση μπορεί να είναι ακόμη μακριά, όμως ο Κάρλος Τέβες είναι πια πολύ πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και ολοκληρώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας που θα ξαναφέρει τον «Καρλίτος» στην Αργεντινή.

Ο πρόεδρος των «χεϊνέσες», Ντάνιελ Αντζέλιτσι, μετέβη στη Χιλή όπου βρίσκεται ο παίκτης με την Εθνική Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα, προκειμένου να τελειώσει με την επιστροφή του «Απάτσι» στην Αργεντινή.

Η πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση φαίνεται ότι απέδωσε θετικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να διαρρεύσουν ακόμη και οι όροι της προσφοράς της Μπόκα Τζούνιορς, που είναι η προσφορά τριετούς συμβολαίου στον Τέβες, έναντι περίπου 5 εκατ. δολαρίων ανά περίοδο. Μια υπογραφή η οποία, εφόσον επιβεβαιωθεί, θα αντιπροσωπεύει το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι ακόμη παραμένει άγνωστο το ύψος της αποζημίωσης που θα πρέπει να λάβει η Γιουβέντους για να αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή της, ένα χρόνο νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου του.