Αθλητικά
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 12:52

Η Μίλαν απέλυσε τον Ιντζάγκι και μπαίνει στην εποχή του Μιχάιλοβιτς

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόλυση του Φίλιπο Ιντζάγκι, καθώς οι μακρές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για συναινετική λύση της συνεργασίας τους δεν έφεραν αποτέλεσμα.

 

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόλυση του Φίλιπο Ιντζάγκι, καθώς οι μακρές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για συναινετική λύση της συνεργασίας τους δεν έφεραν αποτέλεσμα.

«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι απέλυσε τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Φίλιπο Ιντζάγκι, τον οποίο ευχαριστεί για το έργο που επιτέλεσε» αναφέρει η ανακοίνωση των «ροσονέρι».

Στην πραγματικότητα, η απομάκρυνση του πρώην ποδοσφαιριστή των Λομβαρδών διήρκεσε αρκετό χρόνο. Πριν από δύο εβδομάδες η διοίκηση είχε ανακοινώσει στον τεχνικό ότι δεν θα είναι πλέον μέρος του νέου προγράμματος της ομάδας.

Το προηγούμενο δεκαπενθήμερο ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αντριάνο Γκαλιάνι, προσπάθησε να αποφύγει την ταπείνωση της απόλυσης ενός προσώπου που είχε συμβάλει στην οικοδόμηση της μεγάλης ιστορίας των χρόνων ακμής της Μίλαν, προφανώς χωρίς επιτυχία.

Με το κλείσιμο του «κεφαλαίου» Ιντζάγκι, λοιπόν, οι «ροσονέρι» είναι πια έτοιμοι για τη μετάβαση στην εποχή του Σίνισα Μιχάιλοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ομάδας και ύστερα μετέβη στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, στο Μιλανέλο.

Ο Μιχάιλοβιτς έχει ήδη υπογράψει διετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για έναν τρίτο χρόνο. Η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του αναμένεται ίσως κι εντός της ημέρας.