Αθλητικά
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 15:03

Βόλεϊ: Στον Ολυμπιακό ο Ταμπουρατζής

Άλλον ένα αθλητή που αγωνιζόταν πέρυσι στον Α.Ο. Κηφισιάς ενέταξε στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός, που μετά τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κώστα Ταμπουρατζή

 

Άλλον ένα αθλητή που αγωνιζόταν πέρυσι στον Α.Ο. Κηφισιάς ενέταξε στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός, που μετά τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κώστα Ταμπουρατζή.

Ο 32χρονος διεθνής λίμπερο, ο οποίος βρίσκεται με την Εθνική ομάδα στο Μεξικό για τους αγώνες του World League, υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την πειραϊκή ομάδα.

«Χαίρομαι για τη δυνατότητα που μου δίνει ο Ολυμπιακός για ένα νέο κύκλο στην καριέρα μου και έχω ισχυρά κίνητρα ώστε να φέρουμε το σύλλογο ξανά στην κορυφή» δήλωσε ο Ταμπουρατζής στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Αισθάνομαι έτοιμος από καιρό για αυτή την πρόκληση και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε προετοιμασία και να συνεργαστώ με τον κ. Πιάτσα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι βέβαιος ότι θα υπερβούμε εαυτούς για να του δώσουμε χαρές τον Μάη και αφορμές να γεμίζει το γήπεδο» πρόσθεσε.