Αθλητικά
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 00:13

«Τέλος» ο Περέιρα από τον Ολυμπιακό

Ο Βίτορ Περέιρα είχε έρθει μεσούσης της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, αντικατέστησε τον Μίτσελ και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του νταμπλ.

 

Ο Βίτορ Περέιρα είχε έρθει μεσούσης της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, αντικατέστησε τον Μίτσελ και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του νταμπλ.

Η λογική εξέλιξη θα ήταν να συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως αντ΄ αυτού μερικές ημέρες μετά την ολοκλήρωση της Σούπερ Λίγκας ανακοινώθηκε... χωρισμός.

Η διοίκηση του πρωταθλητή Ελλάδας έφερε βαρέως το ότι αν και ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συμβόλαιο και για φέτος, εν τούτοις εκείνος άρχισε την... περατζάδα ανά την Ευρώπη, αναζητώντας ίσως μια καλύτερη πρόταση.

Το ταξίδι στη Σκωτία και οι συζητήσεις με τη Ρέιντζερς, που τελικά δεν κατόρθωσε να επιστρέψει στην Πρέμιερσιπ ήταν εκείνο που εξόργισε τη διοίκηση της πειραϊκής ομάδας.

Το χρονικό του ουσιαστικά προαναγγελθέντος διαζυγίου επισημοποιήθηκε λοιπόν αργά απόψε. Ο Ίβηρας προπονητής θα συνεχίσει την καριέρα του κατά πάσα πιθανότητα στη Φενέρμπαχτσε, με την οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, ενώ ο Ολυμπιακός αναζητεί το διάδοχό του με το βλέμμα στραμμένο, πρωτίστως, στην ισπανική αγορά.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βίτορ Περέιρα.»