Αθλητικά
Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 21:16

Στην Μπαρτσελόνα ως το 2017 ο Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε συνεχίζει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα έως το 2017, καθώς το απόγευμα ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου την επέκταση της συνεργασίας με τον τεχνικό του συλλόγου κατά ένα έτος ακόμη.

Ο Λουίς Ενρίκε συνεχίζει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα έως το 2017, καθώς το απόγευμα ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου την επέκταση της συνεργασίας με τον τεχνικό του συλλόγου κατά ένα έτος ακόμη.

Η ανακοίνωση ήταν η δεύτερη «χαρμόσυνη» είδηση για τους φίλους της «Μπάρτσα» εντός της ημέρας, καθώς μερικές ώρες πριν είχε κοινοποιηθεί και η παραμονή του Ντάνι Άλβες στους «μπλαουγκράνα» για άλλα δύο χρόνια.

«Μετά από μια χρονιά όπως αυτή που είχαμε, με δυσκολίες αλλά με ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο τέλος, είμαστε περισσότερο από ενθουσιασμένοι και ελπίζουμε να εξασφαλίσουμε περισσότερους τίτλους» δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και νυν τεχνικός της στην ιστοσελίδα του συλλόγου, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.